OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Skärmaskiner

Minskande ordning

   

7 artiklar

 • Skärmaskin för Råtobak Metall

  Med den här skärmaskinen i metall gör du lätt färdig rulltobak av din råa tobak. Kallas även ibland för tobakskvarn, men den benämningen är egentligen felaktig eftersom man inte skall mala tobaken utan skära den i strimlor för att få den bästa röktobaken eller rulltobaken. Denna skärmaskin ger tobakssnitt med 1 mm bredd.

  Fukta råtobaken och sätt till eventuell arom. Låt råtobaken stå i ett till två dygn, så att tobaken blir mjuk, därefter kan du skära den.

  (46)
  222,00 kr
 • Gafflar till Skärmaskin 08 mm

  Gafflar till Skärmaskin 08 mm
  54,00 kr
 • Coobra Skärmaskin för Råtobak

  Med Coobra skärmaskin skär du lätt din råtobak till färdig rulltobak. Kallas även ibland för tobakskvarn, men den benämningen är egentligen felaktig eftersom man inte skall mala tobaken utan skära den i strimlor för att få den bästa röktobaken eller rulltobaken.
  Blötlägg råtobaken och sätt till eventuell arom. Låt råtobaken stå i ett till två dygn, så att tobaken blir mjuk innan du skär den.
  Levereras med svensk bruksanvisning och ett rejält bordsfäste.
  (31)
  222,00 kr
 • Gafflar till Skärmaskin Metall

  Gafflar till Skärmaskin Metall.
  (2)
  54,00 kr
 • Skärstål par Coobra Skärmaskin

  Ett par skärstål som enbart passar till Coobra Tobakskvarn 

  OBS! Passar ej till Cuthof Tobakskvarn.

  (9)
  32,00 kr
 • Skärmaskin för Råtobak M08

  Skärmaskin för Råtobak M08.

  Med den här skärmaskinen i metall skär du lätt din råtobak till färdig rulltobak. Kallas även ibland för tobakskvarn, men den benämningen är egentligen felaktig eftersom man inte skall mala tobaken utan skära den i strimlor för att få den bästa röktobaken eller rulltobaken. Denna skärmaskin ger tobakssnitt med 0,8 mm bredd. Fukta råtobaken, men inte lika mycket som för andra skärmaskiner, och sätt till eventuell arom. Låt råtobaken stå i ett till två dygn, så att tobaken blir mjuk innan du skär den.

  (51)
  222,00 kr
 • Skärstål till Cuthof Skärmaskin

  Ett par skärstål passar till Cuthof Tobakskvarn. OBS! Passar ej till Coobra Tobakskvarn. OBS! P g a bristande tillgång på denna produkt max 2 förpackningar per köp.
  (5)
  32,00 kr
Minskande ordning

   

7 artiklar