Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Tillbehör Rulltobak

Att tobaksskatten i Sverige är otroligt hög är det förmodligen få som har undgått. Det är så klart behändigt att bara gå in i en butik och köpa cigaretter men faktum är att du också har ett annat alternativ. Varför inte göra som på den gamla goda tiden och rulla dina egna cigaretter? När du väl har investerat i de verktyg som behövs kommer du med stor sannolikhet att komma undan billigare med dina tobaksvanor. Det är inte särskilt svårt att rulla dina egna cigaretter och inte sällan tycker många också att det smakar bättre. Du kommer att behöva verktyg som gör att du kan skära din rulltobak och sedan rulla ihop den i cigarettpapper med filter. Du kan också använda filterhylsor som redan är färdiga. Vill du piffa till rulltobaken efter egen smak kan du tillsätta essenser. Här kan du utforska en mängd tillbehör till din rulltobak.
Bläddra utifrån
Kategori
 1. Filterhylsor (12)
 2. Filter (10)
 3. Cigarettpapper (15)
 4. Skärmaskiner (7)
 5. Övrigt (7)
 6. Startpaket (1)
 7. Tobakskryddor (17)
 8. Rullapparater (10)
Minskande ordning

   

Artiklar 37 till 48 av totalt 51

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Gizeh Rullapparat

  Gizeh Rullapparat. Med hjälp av en sofistikerad mekanism kan den tillverka perfekta cigaretter. Gizeh rullapparat har också begåvats med en finess som gör att du kan välja på två olika diametrar på din rulltobak.

  (13)
  21,00 kr
 • Gizeh Charcoal Filter 100-p

  Gizeh Charcoal Filter 100-p är kolfilter med en diameter på 8 mm. Det naturliga träkolet med det här tredubbla kammarsystemet med filter säkerställer en jämnare smak. Filtren är förpackade 100 stycken i en kartong.

  (9)
  12,00 kr
 • Gizeh Kingsize Papper

  Gizeh Kingsizepapper är extra fina, nästan genomskinliga cigarettpapper med en ytvikt på 14 g / m² och en gummibeläggning av naturligt gummi. Det extra fina pappret ger dig en ren njutning. Pappret bränns mycket långsamt.

  (2)
  8,00 kr
 • Gizeh Original 50-pack

  Gizeh Original 50-pack är ett cigarettpapper som har en ytvikt av 23,5 g / m, och ett naturligt gummi som är baserat på stärkelse. Bladen ger en riktig tobakssmak som du kommer kunna njuta mycket av. Cigarettpappret brinner i jämn ström.

  (11)
  3,00 kr
 • Skärstål par Coobra Skärmaskin

  Ett par skärstål som enbart passar till Coobra Tobakskvarn 

  OBS! Passar ej till Cuthof Tobakskvarn.

  (9)
  32,00 kr
 • Filterhylsor Silver Tip 200-p

  Gizeh Silver Tip 200 är en King Size full flavor hylsa av högsta kvalitet för en riklig smakupplevelse.
  Gizeh är idag Tysklands ledande producent för rulltobakstillbehör såsom cigarettpapper, hylsor och rullapparater.
  (33)
  18,00 kr
 • Filterhylsor Air Plus 200-p

  Gizeh Air Plus 200 är en King Size filterhylsa med laserperforerat filter för en mild smak. 200 filterhylsor i en förpackning.
  Gizeh är idag Tysklands ledande producent för rulltobakstillbehör såsom cigarettpapper, hylsor och rullapparater.
  (18)
  17,00 kr
 • Hylsapparat Lyx

  En riktigt bra rullapparat för egentillverkning av cigaretter. Med den här rullapparaten tillverkar du dina cigaretter på ett esmidigt och enkelt sätt utan problem. Det är bara fram med tobaken och köra så det ryker.

  (6)
  76,00 kr
 • Coobra Skärmaskin för Råtobak

  Med Coobra skärmaskin skär du lätt din råtobak till färdig rulltobak. Kallas även ibland för tobakskvarn, men den benämningen är egentligen felaktig eftersom man inte skall mala tobaken utan skära den i strimlor för att få den bästa röktobaken eller rulltobaken.
  Blötlägg råtobaken och sätt till eventuell arom. Låt råtobaken stå i ett till två dygn, så att tobaken blir mjuk innan du skär den.
  Levereras med svensk bruksanvisning och ett rejält bordsfäste.
  (30)
  222,00 kr
 • Hylsapparat

  En röd och svart rullapparat som är väldigt lätt och smidig att hantera när du ska rulla din egen tobak. Vill du rulla din tobak snabbt och enkelt är den här produkten ett utmärkt val.

  (17)

  Ordinarie pris 32,00 kr

  Special Price 14,00 kr

 • Filterhylsor Rollo Blue

  Filterhylsor Rollo Blue är filteryhylsorna för dig som vill ha cigaretter av en lättare typ och i vanliga fall röker "Light".

  (3)
  18,00 kr
 • Filterhylsor Rollo Red

  Filterhylsor Rollo Red ger en bra, fyllig smak och låter tobakssmaken komma till sin rätta.

  (7)
  18,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 37 till 48 av totalt 51

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5