OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Tillbehör Rulltobak

Att tobaksskatten i Sverige är otroligt hög är det förmodligen få som har undgått. Det är så klart behändigt att bara gå in i en butik och köpa cigaretter men faktum är att du också har ett annat alternativ. Varför inte göra som på den gamla goda tiden och rulla dina egna cigaretter? När du väl har investerat i de verktyg som behövs kommer du med stor sannolikhet att komma undan billigare med dina tobaksvanor. Det är inte särskilt svårt att rulla dina egna cigaretter och inte sällan tycker många också att det smakar bättre. Du kommer att behöva verktyg som gör att du kan skära din rulltobak och sedan rulla ihop den i cigarettpapper med filter. Du kan också använda filterhylsor som redan är färdiga. Vill du piffa till rulltobaken efter egen smak kan du tillsätta essenser. Här kan du utforska en mängd tillbehör till din rulltobak.
Bläddra utifrån
Kategori
 1. Filterhylsor (7)
 2. Filter (9)
 3. Cigarettpapper (15)
 4. Skärmaskiner (7)
 5. Övrigt (6)
 6. Startpaket (1)
 7. Tobakskryddor (16)
 8. Rullapparater (10)
Minskande ordning

   

Artiklar 13 till 24 av totalt 44

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Gizeh Original 50-pack

  Gizeh Original 50-pack är ett cigarettpapper som har en ytvikt av 23,5 g / m, och ett naturligt gummi som är baserat på stärkelse. Bladen ger en riktig tobakssmak som du kommer kunna njuta mycket av. Cigarettpappret brinner i jämn ström.

  (11)
  3,00 kr
 • Filterhylsor Charbon 100-p

  Gizeh Silver Tip Charbon 100 är en King Size filterhylsa med aktivt kol filter för en extra mild smak.
  100 filterhylsor i en förpackning.
  Gizeh är idag Tysklands ledande producent för rulltobakstillbehör såsom cigarettpapper, hylsor och rullapparater.

  (8)
  12,00 kr
 • Gizeh Fine Extra Slim

  Gizeh Fine Extra Slim passar bra med våra olika Slimfilter om 6mm och kommer i en praktisk förpackning som innehåller 66st papper. Ett höggkvalitativ papper som du troligen kommer hålla fast vid när du en gång börjat med det.

  2,00 kr
 • Filterhylsor Playboy 100-pack

  100 st Filterhylsor med den kända loggan från Playboy på filterdelen. Finns även i 300-pack. 

  (10)
  17,00 kr
 • Cuthof Krydda Honey

  25 ml naturidentiskt aromkoncentrat docerat till att krydda 500 gram råtobak.
  (9)
  32,00 kr
 • Coobra Skärmaskin för Råtobak

  Med Coobra skärmaskin skär du lätt din råtobak till färdig rulltobak. Kallas även ibland för tobakskvarn, men den benämningen är egentligen felaktig eftersom man inte skall mala tobaken utan skära den i strimlor för att få den bästa röktobaken eller rulltobaken.
  Blötlägg råtobaken och sätt till eventuell arom. Låt råtobaken stå i ett till två dygn, så att tobaken blir mjuk innan du skär den.
  Levereras med svensk bruksanvisning och ett rejält bordsfäste.
  (31)
  222,00 kr
 • Gizeh Rullapparat

  Gizeh Rullapparat. Med hjälp av en sofistikerad mekanism kan den tillverka perfekta cigaretter. Gizeh rullapparat har också begåvats med en finess som gör att du kan välja på två olika diametrar på din rulltobak.

  (14)
  21,00 kr
 • Slim Filter Menthol 120-p

  Slim Filter Menthol 120-p från Gizeh är högkvalitativa filter om 6mm. Perfekt för dig som vill ha en god mentholsmak på dina egenrullade cigaretter. Kommer i en påse om 120 stycken filter.  Bra filter oavsett om du rullar förhand eller använder dig av vår Rullapparat Slim.  

  (1)
  12,00 kr
 • Skärmaskin för Råtobak M08

  Skärmaskin för Råtobak M08.

  Med den här skärmaskinen i metall skär du lätt din råtobak till färdig rulltobak. Kallas även ibland för tobakskvarn, men den benämningen är egentligen felaktig eftersom man inte skall mala tobaken utan skära den i strimlor för att få den bästa röktobaken eller rulltobaken. Denna skärmaskin ger tobakssnitt med 0,8 mm bredd. Fukta råtobaken, men inte lika mycket som för andra skärmaskiner, och sätt till eventuell arom. Låt råtobaken stå i ett till två dygn, så att tobaken blir mjuk innan du skär den.

  (51)
  222,00 kr
 • Skärmaskin för Råtobak RS100

  Skärmaskin för Råtobak RS100 är en rejäl skärmaskin för din råtobak. 

  (5)
  1 219,00 kr
 • Skärstål till Cuthof Skärmaskin

  Ett par skärstål passar till Cuthof Tobakskvarn. OBS! Passar ej till Coobra Tobakskvarn. OBS! P g a bristande tillgång på denna produkt max 2 förpackningar per köp.
  (5)
  32,00 kr
 • Filterhylsor Silver Tip 200-p

  Gizeh Silver Tip 200 är en King Size full flavor hylsa av högsta kvalitet för en riklig smakupplevelse.
  Gizeh är idag Tysklands ledande producent för rulltobakstillbehör såsom cigarettpapper, hylsor och rullapparater.
  (34)
  18,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 13 till 24 av totalt 44

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4