Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Tobak

Billig tobak och råtobak online. Spara tusentals kronor per år genom att enkelt göra ditt eget snus eller cigaretter. Du kan göra portionssnus på 24 timmar genom att bara tillsätta vatten och låta stå. Smaksätt med din favoritsmak.

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Råtobak (15)
 2. Snussatser Lössnus (5)
 3. Snussatser Portionssnus (5)
 4. Tillbehör Snus (25)
 5. Tillbehör Rulltobak (62)
 6. Askkoppar (15)
 7. Tändare (30)
 8. Etuier (31)
 9. Pipa (3)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 14

 1. 1
 2. 2
 • Ekens Original Råtobakspulver 1 kg

  Ekens Original Råtobakspulver 1 kg OBS! Detta är endast råtobakspulver. Du behöver även snuskemikalier för att göra snus. Innehåller 1 kg råtobakspulver för att göra ca 2,5 kg färdigt snus. Ger ett snus med en ren tobakssmak. Kan även smaksättas. Ekens Original råtobakspulver har en blandning speciellt anpassat för snustillverkning. Denna råtobak är mald till ett medelfint pulver. Önskar du ett mer grovmalet snus så rekommenderar vi Ekens Grova Råtobakspulver. Levereras i 2 st plastlådor som tål upphettning upp till 120 grader. Finns även i 500 g förpackning.

  236,00 kr
 • Askkopp för bilen LED

  Askkopp för bilen LED är en askkopp som är gjord för att passa i mugghållaren i din bil
  83,00 kr
 • Filterhylsor Rollo Heritage

  Filterhylsor Rollo Heritage är för dig som vill fylla dina egna cigaretter men ändå få de i en lyxigare förpackning
  (3)
  20,00 kr
 • Filter Rollo 200-pack

  Filter Rollo 200-pack av utsökt kvalitet. 8 mm standartfilter med en längt på 20 mm.
  (1)
  11,00 kr
 • Filter Rollo 100-pack

  Filter Rollo 100-pack är kortare filter av hög kvalitet. 8 mm standardfilter med en längd på 15 mm.
  (3)
  6,00 kr
 • Etui Champ Metallic

  Etui Champ Metallic är ett etui för dina cigaretter. Kommer i osorterade metallicfärger.

  (2)
  62,00 kr
 • Haningesnus Original Portion

  Haningesnus Original Portion Snussats.

  Nu har det aldrig varit enklare att tillverka sitt eget portionssnus. Haninge snus Original Portion är en helt ny snusssats från PGW Produkter som innehåller ca 500 prillor portionssnus. Tillsätt bara 2 dl vatten i påsen med de torra prillorna och lägg i kylskåpet 1 - 3 dygn. Vänd gärna på påsen någon gång då och då. Sedan är den färdig för konsumtion.


  Haningesnus Original Portion är ett snus som tillverkas under hantverksmässiga former i våra lokaler i Haninge.

   

  Haninge snus Original Portion har en ren tobakssmak med viss sälta. Lämpar sig väl att konsumeras som den är, men kan även med fördel smaksättas.

   

  Ingredienser: Tobak, salt, natriumkarbonat

  Nettovikt: 190 gram

   

  Observera att denna produkt säljs efter vikt och att antalet prillor av produktionstekniska skäl därför kan variera något.

  272,00 kr
 • Filterhylsor Pay-Pay 300-pack

  Filterhylsor Pay-Pay 200-pack. En filterhylsa från Spanien med kvalitet av hög klass som passar utmärkt när du ska tillverka dina egna cigaretter.

  Längd 84 mm

  (39)
  21,00 kr
 • Prillan Snussats Original Portion

  Prillan Original Portion är ett portionssnus som du gör själv bara genom att tillsätta vatten. Prillan Original Portion innehåller ca 500 färdiga prillor och motsvarar ca 20 dosor. Tillsätt endast vatten och låt stå i rumstemperatur i 1,5 dygn. Färdigt!

  Prillan Original Portion är ett medelstarkt snus med en neutral tobakssmak. Nikotinhalt ca 8 mg/g färdigt snus.

  282,00 kr
 • Startpaket Virginia Blend

  Här är ett riktigt startpaket för dig som tänkt börja använda råtobak. Innehåller både skärmaskin och råtobak. Med denna skärmaskin framställer du enkelt färdig rulltobak av råtobak. Skärmaskinen levereras med ett rejält bordsfäste.

  Innehåller 1 st Skärmaskin för råtobak och 500 g PGW Råtobak Virginia Blend. Virginia Blend är en medelstark tobak som lämpar sig för både cigaretter och piptobak. Max 2 st startpaket per kund.

  (14)
  272,00 kr
 • Startpaket American Blend

  Här är ett riktigt startpaket för dig som tänkt börja använda råtobak. Innehåller både skärmaskin och råtobak. Med denna skärmaskin framställer du enkelt färdig rulltobak av råtobak. Skärmaskinen levereras med ett rejält bordsfäste.

  Innehåller 1 st Skärmaskin för råtobak och 500 g PGW Råtobak American Blend. American Blend är en medelstark tobak som lämpar sig för både cigaretter och piptobak.

  Max 2 st startpaket per kund.
  272,00 kr
 • Coobra Skärmaskin för Råtobak

  Med Coobra skärmaskin skär du lätt din råtobak till färdig rulltobak. Kallas även ibland för tobakskvarn, men den benämningen är egentligen felaktig eftersom man inte skall mala tobaken utan skära den i strimlor för att få den bästa röktobaken eller rulltobaken.
  Blötlägg råtobaken och sätt till eventuell arom. Låt råtobaken stå i ett till två dygn, så att tobaken blir mjuk innan du skär den.
  Levereras med svensk bruksanvisning och ett rejält bordsfäste.
  (28)
  209,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 14

 1. 1
 2. 2