OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Röka

Det behöver inte kosta halva lönen att snusa eller röka. Hos oss kan du köpa råtobak för att göra ditt eget snus, eller rulla dina egna cigaretter. Vi har över tjugo års erfarenhet av tobaksprodukter och kan därför erbjuda dig tobak av högsta kvalitet och utförliga instruktioner hur du går tillväga för att göra ditt eget snus eller cigaretter.

Här hittar du snussatser som passar dig och din plånbok. Det är enkelt att köpa billigt snus och råtobak online. Du är välkommen att maila eller ringa oss om du har frågor, så hjälper vi gärna till. Vi har det mesta inom tobaksprodukter som vattenpipor, olika smaksättare (essenser) och verktyg mm.

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Tobak (12)
 2. Vattenpipor & tillbehör (0)
 3. E-Cigaretter & Tillbehör (10)
 4. Snussatser (11)
Minskande ordning

   

6 artiklar

 • Askkopp Champ Färgglad 9cm

  Askkopp Champ Färgglad är en askkopp av "snurrmodell" i den nätta storleken av 9 cm. Praktisk att kunna ställa på små utrymmen där det krävs både en färgklick och en askkopp. Säljs i osorterade färger.

  (2)
  52,00 kr
 • Haningesnus Original Portion

  Haningesnus Original Portion Snussats.

  Nu har det aldrig varit enklare att tillverka sitt eget portionssnus. Haninge snus Original Portion är en helt ny snusssats från PGW Produkter som innehåller ca 500 prillor portionssnus. Tillsätt bara 2 dl vatten i påsen med de torra prillorna och lägg i kylskåpet 1 - 3 dygn. Vänd gärna på påsen någon gång då och då. Sedan är den färdig för konsumtion.


  Haningesnus Original Portion är ett snus som tillverkas under hantverksmässiga former i våra lokaler i Haninge.

   

  Haninge snus Original Portion har en ren tobakssmak med viss sälta. Lämpar sig väl att konsumeras som den är, men kan även med fördel smaksättas.

   

  Ingredienser: Tobak, salt, natriumkarbonat

  Nettovikt: 190 gram

   

  Observera att denna produkt säljs efter vikt och att antalet prillor av produktionstekniska skäl därför kan variera något.

  288,00 kr
 • Bensintändare Champ

  Bensintändare i stål som håller lågan i ur och skur.

  Flera olika motiv samt färger. 

  105,00 kr
 • Etui St Louis -Beige

  Etui St Louis -Beige
  110,00 kr
 • Prillan Grov 1 kg Snussats

  Prillan Grov Snussats 1 KG ger cirka 60 dosor färdigt grovsnus efter att ha bakats i ugn. Grov har något mer grova korn och är en blandning mellan både ljus och mörk tobak vilket ger en smak som många uppskattar. Instruktioner medföljer i paketet.
  237,00 kr
 • Prillan Snussats Original Portion

  Prillan Original Portion är ett portionssnus som du gör själv bara genom att tillsätta vatten. Prillan Original Portion innehåller ca 500 färdiga prillor och motsvarar ca 20 dosor. Tillsätt endast vatten och låt stå i rumstemperatur i 1,5 dygn. Färdigt!

  Prillan Original Portion är ett medelstarkt snus med en neutral tobakssmak. Nikotinhalt ca 8 mg/g färdigt snus.

  299,00 kr
Minskande ordning

   

6 artiklar