OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 5660

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 283
Maltodextrin 1 kg
Ratings:
Funkar
Kan "damma" och kan klumpa lite om man inte rör samtidigt
Anders - Created at 2018-06-19 22:37:56
Muntons Bock Bier
Ratings:
Smakrik
Smakrik och blir bättre med rätt primingsocker
Anders - Created at 2018-06-19 22:37:55
Star San HB Five Star 118 ml
Ratings:
Funkar bra
Enkel att använda och snabbverkande (behöver inte dra över natten som vissa andra)
Anders - Created at 2018-06-19 22:37:54
Likörbody 0,5 liter
Ratings:
9
Viskossiten blev som önskad
Orvar - Created at 2018-06-19 09:02:57
Chateau 7-dagars Rött Vin
Ratings:
Bra billigt vin
Hej tack vinet blir bra vid lagring 2månader
peter - Created at 2018-06-19 05:47:37
Ölflaska PET 50 cl 20-pack
Ratings:
Bra quality flaskor
Helt ok flaskor som man kan använda flera gånger,dock lite för tunna jämfört med andra flaskor typ Coopers
Andrew - Created at 2018-06-19 05:14:32
Ölflaska PET 50 cl 20-pack
Ratings:
Bra quality flaskor
Helt ok flaskor som man kan använda flera gånger,dock lite för tunna jämfört med andra flaskor typ Coopers
Andrew - Created at 2018-06-19 05:14:30
Filterhylsor Menthol 200-pack
Ratings:
Bra
Bra
Elisabeth - Created at 2018-06-19 00:34:09
Filterhylsor Silver Tip 200-p
Ratings:
Bra
Bra
Elisabeth - Created at 2018-06-19 00:34:09
Ekens Cabernet Sauvignon 8,5 kg
Ratings:
9
Andra gången för denna VM-insats. Resultatet är väl godkänt.
Anders - Created at 2018-06-04 11:12:57
Ekens Pinot Noir
Ratings:
Helt ok för att vara hemma gjort röd vin.
Men smakar lite väl mycket saft, så jag rekommenderar rödvin älskare som jag att köpa röd vin på bolaget och göra vitt vin hemma i stället. Detta smakar inte som jag tycker att rödvin ska göra, men testa gärna smakar absolut inte illa.
Marie - Created at 2018-06-04 07:26:10
Vikingturbo 24 timmars
Ratings:
Super bra!!!
8 L 75% Bästa jäst jag provat. Rekommenderas verkligen !!!
EJ - Created at 2018-06-02 08:46:22
Glycerin 1 liter
Ratings:
Billigt!
Köper detta för att bevara fukt när jag gör snus, en bråkdel av kostnaden jfr om man köper hos "tobaksbolagen".
Niklas - Created at 2018-06-01 15:02:12
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
Rätt gott
Det smakar "hembryggt" men man har ju fått betydligt sämre saker på bolaget för ca 70 kr/l. Det klarnade fint och blev riktigt proffsigt utseendemässigt sett. Tog många dar längre att jäsa än vad instruktionen sa men i övrigt hur enkelt som helst att få klart. Rekommenderas sett till priset.
Niklas - Created at 2018-06-01 15:00:55
Askkopp Metallic Krom
Ratings:
mycket bra
Mycket nöjd, fungerar perfekt
Arne - Created at 2018-06-01 07:52:26
Tändare Double BlueFlame
Ratings:
mycket bra
mycket nöjd, fungerar perfekt
Arne - Created at 2018-06-01 07:52:26
Maltkvarn enkel
Ratings:
Helt ok!
Lätt att montera, fungerar som den ska!
Stefan - Created at 2018-05-31 08:08:20
Barskylt Glen Spey
Ratings:
8
Helt ok
Per Kennet Gilbert - Created at 2018-05-30 16:36:46
Barspegel JD Bottle 22x32
Ratings:
8
Helt OK
Per Kennet Gilbert - Created at 2018-05-30 16:36:45
Pumphävert Stor
Ratings:
Helt ok!
Inte testat ännu, men andra jag känner som köpt likadan från PGW säger att den är bra!
Nettan - Created at 2018-05-30 13:03:56

Artiklar 1 till 20 av totalt 5660

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 283