Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 5005

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 251
Aktivt kol PGW 20x40.  25 kg
Ratings:
10
Mycket nöjd
Tina Kristina - Created at 2017-10-19 20:15:26
Jäshink. 30 lit
Ratings:
10
Mycket bra
Tina Kristina - Created at 2017-10-19 20:15:26
Turbo Super Jet. 50-pack
Ratings:
10
Otroligt bra jäst trivs med det och bra pris
Tina Kristina - Created at 2017-10-19 20:15:26
Plastdunk. 5 lit
Ratings:
8
Mycket bra
Tina Kristina - Created at 2017-10-19 20:15:25
Specialstärkelse 12 g
Ratings:
10
Riktigt bra produkter och aldrig nåt vingel
johan - Created at 2017-10-19 19:30:58
Coobra Snuskrydda Anis
Ratings:
10
Var inte jag utan en kompis som skulle ha och han är helnöjd!
johan - Created at 2017-10-19 19:30:58
Kork 22x38 Siliconbeh. 30-p
Ratings:
Bra
Mycket bra
Jan Erik - Created at 2017-10-19 16:02:09
Flaskfyllare för ölflaskor
Ratings:
Varför köpte jag inte en sån från början?!
Har du lite svårt att knipa av flödet när du flyttar häverslangen till ny flaska? Måste du suga igång nytt flöde hela tiden? Då är flaskfyllaren grejen för dig! Oavsett om du tappar öl, vin eller hallonsaft minimerar den lilla ventilen i änden spill. Det flödar bara då den lilla tappen trycks in och gör det enkelt att kontrollera med lite fingertoppskänsla. Var bara noga med rengöringen så ska du se att du tackar dig själv varje gång du tappar upp!
Julius - Created at 2017-10-19 12:30:29
Bryggsocker 3 kg
Ratings:
Bra produkt i udda viktmått
Som nämns i beskrivningen löser det sig utmärkt i vatten - du kan nog smälta det med en hård blick om du kisar lite. Det ger en jämn och fin jäsning och lämnar inte den eftersmak du lätt får med vanligt strösocker. Den enda kritiken jag har är att påsarna kunde vara måttade i samma vikt som majoriteten av bryggsatserna i sortimentet.
Julius - Created at 2017-10-19 12:30:29
Chateau 7-dagars Rött Vin
Ratings:
Hembryggningens varmkorv!
Jag återkommer till denna vinsatsen gång på gång eftersom den aldrig sviker! Den är enkel att brygga, prisvärd och funkar till allt - precis som en fin varmkorv!
Julius - Created at 2017-10-19 12:30:29
Cuthof Krydda Menthol
Ratings:
Helt okej.
Bra smak och hyfsat lätt att blanda med.
Sandra - Created at 2017-10-19 10:14:11
Alkoholmätare m cylinder
Ratings:
41
Perfekt
Dorde - Created at 2017-10-18 18:11:58
Vinfabrik för egna frukter
Ratings:
Mycket bra!
Snabb leverans och bra med recept, -perfekt för mig som nybörjare. Nu några dagar efter beställning så puttrar det för fullt i jäsröret. Det enda egentligen var att korkarna var omärkta så lite oklart om de ska blötläggas eller ej. Finns ju gott om tid att ta reda på det fram till buteljering så ingen big deal.
Anders - Created at 2017-10-18 17:44:59
Jäsrör
Ratings:
Kvalité och pris helt enligt färväntat
Snabb leverans allt OK
Roland - Created at 2017-10-18 16:40:36
Aktivt kol PGW 20x40. 1.7 liter
Ratings:
10
Bra produkt. Rask leverans
Lars-Amund - Created at 2017-10-18 16:39:50
Filterhylsor Max 1000-p
Ratings:
9
Filterhylsorna är för det mesta bra. Fick dock en hel kartong där filtrerna kryper ur när man rullar.
Wenche - Created at 2017-10-17 07:03:22
Tändare rund flint
Ratings:
10
Bra produkt
Wenche - Created at 2017-10-17 07:03:22
Old Oak Whisky 12 år
Ratings:
Bra
Satt på lagring luktar fint.
Edvard - Created at 2017-10-16 10:37:30
Strands Limevodka
Ratings:
Kanon
Mycket god
Edvard - Created at 2017-10-16 10:37:30
Strands Rom Mörk
Ratings:
Bäst
Gillar man CM Spice så gillar man denna.
Edvard - Created at 2017-10-16 10:37:30

Artiklar 1 till 20 av totalt 5005

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 251