Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

  • Vinfabrik för egna frukter

Vinfabrik för egna frukter

Pris
Kvalitet
38 recension(er)
345,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 38

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Mycket bra! review by Anders on 2017-10-18
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans och bra med recept, -perfekt för mig som nybörjare. Nu några dagar efter beställning så puttrar det för fullt i jäsröret. Det enda egentligen var att korkarna var omärkta så lite oklart om de ska blötläggas eller ej. Finns ju gott om tid att ta reda på det fram till buteljering så ingen big deal.

  2. Enkelt och smidigt review by John Samuelsson on 2017-10-15
    Pris
    Kvalitet

    Har precis hävt över vinet i den 2:a hinken igen. Börjar klarna nu, men jag undrar lite hur mycket socker man skall söta upp med. Alltså hur mycket behövs för att det skall märkas. Sötade med 0.5 dl igår, är det för lite för att känna något???
    All bottensats är nästan borta. Skall prova korkmaskinen strax.

    Kommer lätt återkomma till PGW.

  3. Mycket nöjd review by peter on 2017-08-29
    Pris
    Kvalitet

    Kanon allt som behövs för att tillverka vin på druvor

  4. Bra och prisvärd review by Aleksandra on 2017-07-31
    Pris
    Kvalitet

    Bra och prisvärda produkter. Snabb leverans. Allt fanns med och lite till. Fint att hävert och jäsningsmätare ingår.

    Jag saknar däremot att kunna välja mellan något av följande istället för korkverktyg/korkar:
    *Ett x-tra jäsrör
    *En termometer för de två temperaturmätningarna i medföljande recept.

    Jag tror vi som kunder hade uppskattat flexibiliteten.

    Hej
    Mycket bra tips, redan inskickat för utveckling.
    Tack & Trevlig dag
    PGW

  5. Bra och prisvärd review by Johnny on 2016-12-02
    Kvalitet
    Pris

    Bra och prisvärda produkter. Snabb leverans. Saknar däremot ett rör/vattenlås till det ena kärlet. Det blev en stor volym och båda kärlen behövdes!

  6. Mycket bra produkt review by Arne on 2016-10-25
    Pris
    Kvalitet

    Mycket bra produkt så här långt.
    Första vinet på äpplen och rönnbär puttrar så hemtrevligt i hinken. Om någon vecka vet vi resultatet.

  7. 5 plus av 5 review by Jan on 2016-10-21
    Pris
    Kvalitet

    Vi är väldigt nöjda med produkterna. Allting var med. Verktyget som sätter i korkarna verkar vara superbra. Ska vi sätta mer vin kommer vi att återkomma. Beställningen kom på 2 dagar.

  8. Lätthanterligt review by Sara on 2016-10-17
    Kvalitet
    Pris

    Väl emballerat, snabb leverans. Ett mycket bra startkit för nybörjaren.

  9. Bra startkit review by Sebastian on 2016-10-10
    Pris
    Kvalitet

    Bra och komplett startkit för den som aldrig har gjort vin förut

  10. Rött vin review by Lars on 2016-10-09
    Pris
    Kvalitet

    Hyfsat lätt att följa bruksanvisningen. Bra prylar - och nu har vi buteljerat 5 helrör rödvin från en vinranka som mått gott den gångna sommaren.

Artiklar 1 till 10 av totalt 38

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Skriv din recension

Du recencerar: Vinfabrik för egna frukter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet