Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Sällskapsspel

Om det finns någonting som verkligen är en stämningshöjare på de allra flesta fester så är det sällskapsspel. Man kan nästintill säga att det är en given hit! Men det är knappast en ny företeelse att man träffas i goda vänners lag för att avnjuta livets rusdrycker och spela underhållande spel under tiden. Och som bekant så finns det en hel del olika typer av sällskapsspel i dag som man kan välja mellan. Självklart är klassiska frågespel aldrig fel men om man vill hetta till stämningen i rummet finns det lite mer spännande spel beroende på vilket tillfälle det är. Det finns exempelvis sällskapsspel som passar ypperligt för en romantisk afton med din hjärtevän eller spel som får i gång grabbarna ordentligt inför utekvällen. Här lär du hitta vad du söker i alla fall!
Minskande ordning

   

3 artiklar

 • Rockslaget

  -Vad har Jimi Henrix, Janis Joplin, Kurt Cobain och Jim Morrison gemensamt?
  - Vilket år startade Hultsfredsfestivalen?
  Detta är spelet för dig som älskar rock och har koll på rockmusiken. Här gäller det att vara snabbtänk och veta vilken låt som hör ihop med vilken artist. Ni kommer att nynna, sjunga och med hjälp av charader komma fram till rätt svar. Går även att beskriva en artist "med andra ord". Det kan också komma snabba Ja/Nej frågor där det gäller att ha "tungan rätt i mun". Deltagarna bör även vara lite taktiska. Det går nämligen att knycka poäng från de andra lagen, och det gäller att knycka från rätt motståndare för att det skall gynna det egna laget. Frågorna handlar om allt från Johnny Cash till Heavy Metal.

  Det perfekta spelet för en grym partystämning framförallt för alla som älskar musik!
  146,00 kr
 • Schlagerslaget

  Spelet för dig som älskar schlager och har koll på schlagermusiken. Här gäller det att vara snabbtänkt och veta vilken låt som hör ihop med vilken artist. Ni kommer att nynna, sjunga och med hjälp av charader komma fram till rätt svar. Går även att beskriva en artist "med andra ord". Det kan också komma snabba Ja/Nej frågor där det gäller att ha "tungan rätt i mun". Deltagarna bör även vara lite taktiska. Det går nämligen att knycka poäng från de andra lagen, och det gäller att knycka från rätt motståndare för att det skall gynna det egna laget.

  Det perfekta spelet för en lyckad partystämning eller en underhållande familjekväll och framförallt för alla som älskar musik!
  (1)
  146,00 kr
 • Tjejkväll

  Spelet där det gäller att både vara taktisk, smart, kunna ta en "shot" och tänka som sina motspelare. Här kan man både knuffa ut sina motspelare eller hjälpa dem in i mål. Försök att lista ut vad motspelaren tänker när hon/han hör ord som t ex "kärlek", "snabbis" eller kanske "piercing". Det är bara fantasin som sätter gränser. Det gäller att tänka på samma ord som motspelaren.

  Spelet går ut på att få sina fyra pjäser från START till MÅL, men det kan bli många "knuffar" på vägen! Det är lika viktigt att INTE komma sist i mål, som att vinna. Vinnaren kommer att fortsätta spela och hjälpa någon annan att inte komma sist i mål.

  Spelet "Tjejkväll" är även tillåtet för killar!

  Antal spelare 3 - 12

  Rekommenderas från 15 år.

  Innehåller:
  1 Spelplan
  1 Tjejkvällkortlek
  1 Ordkortlek
  1 Tärning
  4 x 6 Spelpjäser

  146,00 kr
Minskande ordning

   

3 artiklar