OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Mätinstrument

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 22

 1. 1
 2. 2
 • Vin-o-meter

  Mät alkoholhalten i färdigt vin. Noggrannhet plus/minus 2 %.
  (14)
  27,00 kr
 • Acidometer

  Komplett kit för att snabbt och lätt bestämma syrahalten i röda och vita viner i tre enkla steg:
  Mät upp vinet.
  Tillsätt indikatorn droppvis tills färgen skiftar till blått.
  Läs av syrahalten direkt.

  Innehåller 1 st mätcyliner, 1 flaska blå indikator och lackmuspapper. Mycket enkel att använda. Utförliga instruktioner på engelska medföljer.
  195,00 kr
 • Mätcylinder 100 ml, Glas

  Mätcylinder i glas. .p>

  När du trodde att du hade allt så dyker denna lilla manick upp. Det fungerar att brygga utan men ger absolut en mycket mer preciserad mängd av vätska med. Ett sjukt bra tillbehör, vare sig du är helt ny inom hemmabryggningen eller äldre än historien själv. Du klarar dig, men visst vill man mer än så. Man vill klara sig med bravur. Därav är även du som simpel hemmabryggare intresserad av denna!

  88,00 kr
 • pH-remsor 5,2 - 6,8 20pack

  pH-remsor i 20-pack som du kommer ha mer användning av än vad man kan tro. Remsorna hjälper dig att få din egen hembryggning att hamna i rätt pH-värde. Du doppar enkelt stickan i det du vill mäta surheten på och du får ett snabbt svar på vilket pH vätskan har. Beroende på svar kan du själv reglera ingredienserna för att få till önskad nivå. Mycket smidigare än så här kan det inte bli!

  Denna produkt används för lite noggrannare mätningar när pH-värdet strax under 7.

  Mätintervall pH 5,2 - 6,8

  64,00 kr
 • Hydrometer med Termometer

  Hydrometer med Termometer
  155,00 kr
 • Mätcylinder 500 ml, Glas

  Mätcylinder 500 ml, Glas

  (1)
  110,00 kr
 • LCD Termometer 4 - 24 °C

  Enkel termometer med självhäftande baksida. Sätt fast på utsidan av din jäshink för att enkelt kunna se temperaturen. Den aktuella temperaturen ändrar färg för att du lätt ska kunna se att din jäsning håller sig lagom varm. 

  (2)
  17,00 kr
 • Alkomätare 0-100%

  Alkomätare 0-100%

  31,00 kr
 • Mad Mille Cider Hydrometer

  Mad Mille Cider Hydrometer
  69,00 kr
 • Pipett plast 3 ml 2-pack

  Ett paket om två pipetter i plast som rymmer 3 ml per styck. Du doppar ner den i vätskan, trycker in toppen, släpper toppen och pipetten fylls med vätskan för att du sedan ska kunna förflytta den till annan plats för exempelvis blandning med annan vätska. Pipetten är enkel att hantera och använda vid din hembryggning.
  Väldigt smidig och liten risk för spill.

  14,00 kr
 • Mätkanna 100 ml

  En enkel mätkanna som rymmer 100 ml. Ett bra och viktigt instrument att ha som tillbehör till din egen hembryggning. Ska du blanda olika flytande ingredienser fungerar mätkannan utmärkt och fyller sitt syfte med största säkerhet. Mätkannan har en stabil botten att stå på vilket gör att risken för spill är minimal.

  (2)
  43,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 22

 1. 1
 2. 2