OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Laboratoreutrustning

Minskande ordning

   

10 artiklar

 • Jästflaska

  En jästflaska är bra att ha när man gör sin förkultur.

  Jästflaskan är på 500 ml.

   

  99,00 kr
 • Provrörshållare Trä

  Provrörshållare i trä som du använder som handtag åt dina provrör som du mixtrar med vid hembryggning. Provrörshållaren ser ut lite som en lång tvättklämma och gör att du kan hålla ett bra avstånd mot dina blandningar och ingredienser som du förvarar i dina provrör.

  32,00 kr
 • Hårdhetsremsor 5-pack

  Används för att mäta hårdheten på ditt vatten.
  43,00 kr
 • Provrörsställ Trä Stor

  Provrörsställ Trä Stor
  277,00 kr
 • Provrör 16 x 160 mm

  Provrör 16 x 160 mm
  (1)
  10,00 kr
 • Provrörsställ Trä

  Ett klassiskt provrörsställ i trä. Artiklarna i stället på bilden ingår ej.
  199,00 kr
 • Petriskål

  Petriskål av hög kvalitet för användning i laboratorier eller vid hembryggning. Petriskål är en liten cylindriskt formad plastskål där du kan odla mikroorganismer eller andra typer av kulturer av celler. Här hittar du den till ett väldigt bra pris.

  43,00 kr
 • Provrör 16 x 160 mm Skruvkork

  Ett provrör av hög kvalité med måtten 160x16 mm. Det här provröret har en skruvkork som du enkelt skruva på och av utan några som helst besvär. Provröret kan steriliseras vid 120 grader och det fungerar utmärkt vid till exempel jästodling.

  (1)
  17,00 kr
 • pH-remsor 1-12 Universal 10p

  pH-remsor i 10-pack som du kommer ha mer användning av än vad du först tror. Remsorna hjälper dig att få din egen hembryggning att hamna i rätt pH-värde. Du doppar stickan enkelt i det du vill mäta surheten på och du får ett snabbt svar på vilken nivå vätskan är. Beroende på svaret så reglerar du själv ingredienserna för att få till önskad nivå. Mycket smidigare än så här kan det inte bli!

  32,00 kr
 • Mätcylinder 100 ml, Glas

  Mätcylinder i glas. .p>

  När du trodde att du hade allt så dyker denna lilla manick upp. Det fungerar att brygga utan men ger absolut en mycket mer preciserad mängd av vätska med. Ett sjukt bra tillbehör, vare sig du är helt ny inom hemmabryggningen eller äldre än historien själv. Du klarar dig, men visst vill man mer än så. Man vill klara sig med bravur. Därav är även du som simpel hemmabryggare intresserad av denna!

  88,00 kr
Minskande ordning

   

10 artiklar