OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Ölkapsyler

Ölkapsyler
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 26

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Patentkorkspackning

  Packning till patentkork. Passar till alla vanliga bygelkapsyler.
  (7)
  2,00 kr
 • Ölkapsyler Röd 70-pack

  Ölkapsyler Röd 70-pack är ett ekonomipaket med rödfärgade ölkapsyler som passar utmärkt när du ska buteljera dina flaskor med öl som du själv har framställt. Kapsylerna är utan tryck och du kan exempelvis använda en kapsylpåsättare för att underlätta proceduren.

  20,00 kr
 • Ölkapsyler Röd 250-pack

  Ölkapsyler Röd 250-pack är ett ekonomipaket med rödfärgade ölkapsyler som passar utmärkt när du ska buteljera dina flaskor med öl som du själv har framställt. Kapsylerna är utan tryck och du kan exempelvis använda en kapsylpåsättare för att underlätta proceduren.

  (4)
  43,00 kr
 • Ölkapsyler Ax och Stop 70-pack

  Ölkapsyler Ax och Stop 70-pack är ett ekonomipaket med  ölkapsyler som passar utmärkt när du ska buteljera dina flaskor med öl som du själv har framställt. Kapsylerna är utan tryck och du kan exempelvis använda en kapsylpåsättare för att underlätta proceduren.

  (1)
  20,00 kr
 • Ölkapsyler Ax och Stop 250-p

  Ölkapsyler Ax och Stop 250-pack är ett ekonomipaket med  ölkapsyler som passar utmärkt när du ska buteljera dina flaskor med öl som du själv har framställt. Kapsylerna är utan tryck och du kan exempelvis använda en kapsylpåsättare för att underlätta proceduren.

  (3)
  43,00 kr
 • Ölkapsyler Orange 250-pack

  Ölkapsyler Orange 250-pack är ett ekonomipaket med orangefärgade ölkapsyler som passar utmärkt när du ska buteljera dina flaskor med öl som du själv har framställt. Kapsylerna är utan tryck och du kan exempelvis använda en kapsylpåsättare för att underlätta proceduren.

  (2)
  43,00 kr
 • Gummipackning till Bygelflaska 100 st

  Packning till patentkork (bygelflaska) 100-pack. Kan även köpas lösa Art.nr: ÖT317
  (13)
  99,00 kr
 • Ölkapsyler Gul 70-pack

  Ölkapsyler Gul 70-pack är ett ekonomipaket med gulfärgade ölkapsyler som passar utmärkt när du ska buteljera dina flaskor med öl som du själv har framställt. Kapsylerna är utan tryck och du kan exempelvis använda en kapsylpåsättare för att underlätta proceduren.

  20,00 kr
 • Ölkapsyler Gul 250-pack

  Ölkapsyler Gul 250-pack är ett ekonomipaket med gulfärgade ölkapsyler som passar utmärkt när du ska buteljera dina flaskor med öl som du själv har framställt. Kapsylerna är utan tryck och du kan exempelvis använda en kapsylpåsättare för att underlätta proceduren.

  (4)
  43,00 kr
 • Propp till 5 lit ölfat m. säkerhetsventil

  Gummipropp med mittplugg med säkerhetsventil till femliters partyfat. Säkerhetsventilen löser ut vid ca 2,5 bar vilket skyddar fatet från för högt tryck som annars kan uppstå vid kolsyrejäsning.
  49,00 kr
 • Patentkorkspackning 10/40 mm

  Packning passande till 5- eller 10-liters svagdrickaflaskor. 10 mm inre diameter 40 mm yttre diameter. Packningarna säljes styckvis.
  (1)
  21,00 kr
 • Ölkapsyler Vit 70-pack

  Ölkapsyler Vit 70-pack är ett ekonomipaket med vitfärgade ölkapsyler som passar utmärkt när du ska buteljera dina flaskor med öl som du själv har framställt. Kapsylerna är utan tryck och du kan exempelvis använda en kapsylpåsättare för att underlätta proceduren.

  20,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 26

 1. 1
 2. 2
 3. 3