Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Öljäst

Här hittar du både flytande och frystorkad Öljäst.
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 35

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Öljäst Coopers

  Öljäst Coopers är en specialframtagen jäst för öltillverkning. Jästen används för att förbruka socker och istället ge alkohol, kolsyra och även ett gäng smakämnen.

  (3)
  14,00 kr
 • Öljäst SafBrew T-58

  Öljäst SafBrew T-58 är en öljäst som har en kryddig och estrig ton vilket ger en stark och härlig smakupplevelse. Öljästen passar även utmärkt att använda för kolsyrejäsning på flaska. Med sin höga prestanda så passar den väldigt bra i öl som har en alkoholprocent på 8,5% men den kan även jäsa hela vägen upp till 11,5%. Jäsningstemperaturen ligger på mellan 15 - 24 grader och förjäsningsgraden räknas som låg.

  (4)
  21,00 kr
 • Öljäst SafLager S-23

  Öljäst Saflager S-23 även känd under namnet RH är en lagerjäst från VLB i Berlin. Jästen används frekvent av västeuropeiska bryggerier som producerar lageröl men lite lätt fruktiga toner. Jästemperaturen på den här öljästen är mellan 9 - 15 grader men 12 grader är mest optimalt för att få ut det bästa av produkten. Förjäsningsgraden är medel.

  43,00 kr
 • Öljäst SafAle US-05

  Amerikansk ale jäst. Perfekt för amerikainspirerande APA , IPA och American brown ale. Ger välbalanserade och rensmakande öl med låg diacetylnivå.
  Jästemperatur: 15-24°C

  (6)
  32,00 kr
 • Öljäst Safbrew WB-06

  Öljäst Safbrew WB-06
  38,00 kr
 • Öljäst Saflager W-34/70

  Denna berömda jäststam från Weihenstephan i Tyskland används i bryggeriindustrin över hela världen. Perfekt för de flesta lager. Jästemperatur: 9-15°C, idealt 12°C
  54,00 kr
 • Öljäst Mangrove Jack's M36 Liberty Bell Ale

  En överjäst Alejäst passande för en mängd olika maltiga ölsorter. Den här jässträngen producerar en lätt, delikat och fruktig ton som hjälper till att framhäva maltiga karaktärer. Passande både för Engelska och Amerikanska Pale Ales, Bitters, Golden Ales och liknande.
  41,00 kr
 • Öljäst Mangrove Jack's M42 Strong Ale

  En överjäst alejäst passande många typer av ale. Jäser med en neutral jästarom för att säkerställa att malten och humlens doft och smak framträder tydligt. Passande för IPA, Porter, Imperial Stouts och liknande.
  41,00 kr
 • Öljäst Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager

  En underjäst jässort passande de flesta lagertyper. Ger lägre svavelproduktion än andra jässträngar såväl som en fullare maltkaraktär. Passar väl för många europeiska öltyper som Lager, Pilsner, Munich Dunkel, Helles, Rauchbier och liknande.
  41,00 kr
 • Öljäst SafAle S-04

  Engelsk ale jäst. Perfekt för engelskinspirerande ales så som ESB, milds och brown ales. Utvald för sin snabba utjäsning och sin förmåga att bilda ett kompakt bottensediment. Jästemperatur: 15-24°C
  32,00 kr
 • Öljäst Brewferm Lager

  Öljäst Brewferm Lager
  32,00 kr
 • Öljäst Danstar Windsor

  Öljäst Danstar Windsor är en öljäst som tar ut den riktiga karaktären av en engelsk ale bara för dig. Windsorjästen kommer från riktiga engelska jäststammar och ger dig en härligt god och fruktig smak både i munnen och näsa genom lukten. Smaken är lite fräscht jästig men som tidigare nämnt fruktig och god. Bryggare brukar välja Windsor eftersom det har ett brett register och fungerar på allt från pale ale till porter men smaken blir ändå karaktäristisk som en traditionell ale.

  21,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 35

 1. 1
 2. 2
 3. 3