OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Öljäst

Under denna kategori hittar du både flytande och frystorkad Öljäst. Kända märken såsom Danstar, White Labs, Safale, Saflager och Brewferm. Ett riktigt öl består av humle, malt, jäst och vatten - ingenting mer. Hemligheten med att brygga ett gott öl är naturligtvis i vilka proportioner man blandar dessa fyra ingredienser men råvarorna är självklart lika viktiga. På samma sätt som du påverkar smaken med humle och malt har det även betydelse vilken öljäst du använder. Här på PGW Produkter har vi öljäst som passar för alla sorters öl - från fruktig belgisk klosteröl till stenhård amerikansk IPA och engelsk lager.
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 37

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • White Labs Belgian Wit II Ale WLP410

  White Labs Belgian Wit II Ale WLP410 är något kryddigare än WLP400. Den lämnar en något högre sötma och används till att jäsa Belgian Wit, Kryddiga Ales, Veteale och andra specialöl.

  Förjäsbarhet: 70-75%
  Alkoholtolerans: 5-10% 
  Flockning: Låg till medel
  Jästemperatur: 19-23 °c

  84,00 kr
 • Öljäst Danstar Belle Saison

  Öljäst Danstar Belle Saison
  43,00 kr
 • Öljäst Saflager W-34/70

  Denna berömda jäststam från Weihenstephan i Tyskland används i bryggeriindustrin över hela världen. Perfekt för de flesta lager. Jästemperatur: 9-15°C, idealt 12°C

  Ordinarie pris 54,00 kr

  Special Price 29,00 kr

 • Öljäst Safbrew S-33

  Populär allroundjäst. Rekommenderas också för kolsyrejäsning på flaska. Utmärkt prestanda i öl upp till 7,5 volymprocent alkohol, men kan jäsa upp till 11,5 %.
  Jästemperatur: 15-24°C

  Ordinarie pris 21,00 kr

  Special Price 10,00 kr

 • Öljäst Safbrew WB-06

  Öljäst Safbrew WB-06
  38,00 kr
 • Öljäst SafAle S-04

  Engelsk ale jäst. Perfekt för engelskinspirerande ales så som ESB, milds och brown ales. Utvald för sin snabba utjäsning och sin förmåga att bilda ett kompakt bottensediment. Jästemperatur: 15-24°C
  32,00 kr
 • Öljäst Brewferm Lager

  Öljäst Brewferm Lager
  32,00 kr
 • Öljäst SafAle US-05

  Amerikansk ale jäst. Perfekt för amerikainspirerande APA , IPA och American brown ale. Ger välbalanserade och rensmakande öl med låg diacetylnivå.
  Jästemperatur: 15-24°C

  (6)
  32,00 kr
 • Öljäst SafLager S-23

  Öljäst Saflager S-23 även känd under namnet RH är en lagerjäst från VLB i Berlin. Jästen används frekvent av västeuropeiska bryggerier som producerar lageröl men lite lätt fruktiga toner. Jästemperaturen på den här öljästen är mellan 9 - 15 grader men 12 grader är mest optimalt för att få ut det bästa av produkten. Förjäsningsgraden är medel.

  Ordinarie pris 43,00 kr

  Special Price 20,00 kr

 • Öljäst SafBrew T-58

  Öljäst SafBrew T-58 är en öljäst som har en kryddig och estrig ton vilket ger en stark och härlig smakupplevelse. Öljästen passar även utmärkt att använda för kolsyrejäsning på flaska. Med sin höga prestanda så passar den väldigt bra i öl som har en alkoholprocent på 8,5% men den kan även jäsa hela vägen upp till 11,5%. Jäsningstemperaturen ligger på mellan 15 - 24 grader och förjäsningsgraden räknas som låg.

  (4)
  21,00 kr
 • Öljäst Danstar Windsor

  Öljäst Danstar Windsor är en öljäst som tar ut den riktiga karaktären av en engelsk ale bara för dig. Windsorjästen kommer från riktiga engelska jäststammar och ger dig en härligt god och fruktig smak både i munnen och näsa genom lukten. Smaken är lite fräscht jästig men som tidigare nämnt fruktig och god. Bryggare brukar välja Windsor eftersom det har ett brett register och fungerar på allt från pale ale till porter men smaken blir ändå karaktäristisk som en traditionell ale.

  21,00 kr
 • Öljäst Danstar Munich

  Veteöl är en av de mest populära öltyperna i världen och nu har du chans att framställa stora mängder på ett tillförlitligt och bekvämt sätt med Danstar Munich. Öljästen är ursprungligen jäst i Bayern i södra delen avTyskland som är hem för många av världens största producenter av veteöl. Spridnings och torkningsprocessen för den här öljästen har utformats för att kunna ge högklassig öljäst som du ska kunna brygga veteöl av yppersta klass på. Inga färgmedel eller konserveringsmedel har använts vid processen och icke heller andra onaturliga ämnen.

  21,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 37

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4