OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Essenser

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Absint (9)
 2. Barking (30)
 3. Bloody Mary Mix (1)
 4. BeWe (17)
 5. Drinkingredienser (5)
 6. Ekens (2)
 7. Freeze & Squeeze (0)
 8. Glögg (1)
 9. Lemon/Lime Mix (4)
 10. Likörbody (1)
 11. Monin (0)
 12. Old Grands (0)
 13. Partyman (0)
 14. Prestige (125)
 15. Strands (68)
 16. VIP (0)
 17. Äkta Rysk Vodka (0)
 18. Aromer till Vispgrädde (5)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 164

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Prestige Jaktsnaps Fyllupp

  Ger 70 cl liter likör. Fyll upp flaskan med okryddat brännvin. Färdig att dricka!
  36,00 kr
 • Prestige Absinthe Natural

  Absinthessens blir blandad med sprit en mytomspunnen apéritif med smak av Malört. Absinth var favoritdrycken bland de konstnärligt lagda i 1800-talets Paris. Recept: Blanda denna flaskas innehåll med 90 ml Likörbas (eller 75 g socker). Fyll upp med sprit till 75 cl. Kan drickas genast. Lagring förbättrar smaken. Den kan också blandas utan socker, detta blir allt mer populärt. Du får en riktig Absinthe med 35 mg thujon per 750 ml.
  25,00 kr
 • Strands Tequila

  Strands Tequila innehåller 25 ml essens som du blandar med okryddat brännvin. Resultatet blir en god tequila som garanterat får dig att njuta tillsammans med salt och citron.

  Strands Tequila är garanterat en dryck som höjer stämningen för både dig och dem du delar den med. Utmana varandra i ett tequilarace för att se vem som står pall längst.

  Bjud hem dina nära och kära och dela med dig av den här klassiska drycken från Mexiko som alla kommer att uppskatta.

  18,00 kr
 • Barking Golden Raspberry

  BarKing Golden Raspberry är en essens som blandas ut med vodka. En ljuvlig smak av hallon erbjuds då denna goda mix är färdigblandad.

  Vill du imponera på dina vänner med något gott som inte är så vanligt att hitta färdigblandat så rekommenderar vi detta!

  43,00 kr
 • Prestige Rom Vit

  Vit rom - Prestige Vit Romessens blir blandad med sprit en klassisk vit rom med ganska neutral smak. Blandas med Cola, juice, m fl. Recept: Häll denna flaskas innehåll i en 70 cl flaska och fyll upp med sprit. Kan drickas genast. Lagring förbättrar smaken.
  (2)
  18,00 kr
 • Barking Golden Jaktdryck

  BarKing Golden Jaktdryck är en essens som blandas ut med vodka. 25 cl behövs för att göra 70 cl färdigblandad dryck! Med denna mix så får du en smak som är så nära det bara går till originalets riktiga smak. Blanda och låt stå minst över natten.

  Jaktdryck är en smak av lakritsrot och saffran. Har du inte testat det tidigare så rekommenderas du att göra det! En väldigt intensiv och intressant smak.

  43,00 kr
 • Prestige Portsmouth Gin

  Prestige Portsmouth Gin 20 ml ska blandas med 730 ml sprit. Resultatet blir en oerhört god gin som ger en fräsch smakupplevelse som är väldigt tillfredsställande mot dina smaklökar. Portsmouth Gin kan du använda att blana en klassisk och god Gin & Tonic. Att framställa den här drycken går oerhört lätt och den går att dricka omedelbart men vi rekommenderar lagring för en godare smak som du troligtvis kommer uppskatta mer. Gör dina vänner lyckliga genom att bjuda på den här goda drycken som öppnar dina sinnen.

  (2)
  18,00 kr
 • Prestige Rum Spice

  Prestige Rum Spice 20 ml ska blandas med 730 ml sprit. Resultatet blir en oerhört god rom som ger en stark och kryddig smakupplevelse som är väldigt tillfredsställande mot dina smaklökar. Att framställa den här drycken går oerhört lätt och den går att dricka omedelbart men vi rekommenderar lagring för en godare smak som du troligtvis kommer uppskatta mer. Gör dina vänner lyckliga genom att bjuda på den här goda drycken som öppnar dina sinnen.

  (1)
  18,00 kr
 • Prestige Hallonvodka

  Prestige Hallonvodka 20 ml ska blandas med 730 ml sprit. Resultatet blir en oerhört god vodka med hallon som ger en fräsch smakupplevelse som är väldigt tillfredsställande mot dina smaklökar. Vodkan smakar precis som färdig smaksatt vodka men du får vara med att uppleva att processa fram den själv till viss del. Att framställa den här drycken går oerhört lätt och den går att dricka omedelbart men vi rekommenderar lagring för en godare smak som du troligtvis kommer uppskatta mer. Gör dina vänner lyckliga genom att bjuda på den här goda drycken som öppnar dina sinnen.

  (1)
  18,00 kr
 • Prestige Absinthe Blue Mint

  20 ml räcker till 75 cl Absinth. Du får en riktig Absinthe med 35 mg thujon per 750 ml
  25,00 kr
 • Prestige Absinthe Gold

  20 ml räcker till 75 cl Absinth. Du får en riktig Absinthe med 35 mg thujon per 750 ml
  25,00 kr
 • Strands Old Tallin

  Nyhet! Nu åter i sortimentet. Strands är ett av sveriges ledande märken för essenser! 25 ml räcker till 75 cl sprit.
  (1)
  18,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 164

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5