Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Brewferm Maltkit

Brewferm Maltkit är till för dig som vill ta steget från att brygga ölsatser till att gå över till riktig maltbryggning från grunden. Komplett sats med alla ingredienser för att brygga ett öl av högsta kvalitet. Bruksanvisning på engelska medföljer. Rekommenderad utrustning: Stora jäskitet, Maltkvarn, pH-papper, lakhink, mjölksyra, 30 - 36 liters rostfri kittel, vörtkylare och termometer.
Minskande ordning

   

4 artiklar

 • Maltkit Irish Tapdancer

  Malt kit BREWFERM IRISH TAPDANCER för 20 liter

  En mjuk, något söt ale med en tydlig malt karaktär och mjuk fruktighet. Den mörkt brunröda färgen erhålls genom användning av cara malt. En subtil beska tack vare användningen av typiska engelska aromhumle.

  Stamvörtstyrka: 1.055.

  Alkoholhalt 5,5% vol.

  388,00 kr
 • Maltkit Kölner

  Malt kit BREWFERM Kölner för 20 liter

  En ljus gyllene ale av kölschtyp med en ren smak. Svagt fruktig med en liten antydan av örtighet på grund av en liten tillsats av vete.

  Stamvörtstyrka: 1.055.

  Alkoholhalt: 5,5 vol%.

  388,00 kr
 • Maltkit Weizen

  Malt kit BREWFERM Weizen för 20 liter

  En Hefe-Weizen med en ljust gyllengul färg. En jämn blandning av maltig sötma och vetesmak med inslag av frukt och örter på grund av den höga tillsatsen av vetemalt. Låg beska.

  Stamvörtstyrka: 1.055.

  Alkoholhalt: 5,5% vol.

  388,00 kr
 • Maltkit Indiana Ale

  Malt kit BREWFERM INDIANA ALE för 20 liter.

  En starkare och mer välhumlad version av den välkända pale ale. Denna öl får djupt bronsfärgad kulört med en fruktig doft och en distinkt humlekaraktär.

  Stamvörtstyrka: 1.068. ABV: 7% vol.

  388,00 kr
Minskande ordning

   

4 artiklar