Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Vinflaskor

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 46

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Vinflaska Grön Bordeauxtyp 12-p

  Grön vinflaska av bordeauxtyp. 12-pack. OBS! Glöm inte köpa vinkork. Vinkork med 22 mm diameter rekommenderas.
  (19)
  143,00 kr
 • Vinflaska 75 cl Mosel 12-pack

  Vinflaska av moseltyp. Gröna. 22 mm kork passar.
  (9)
  143,00 kr
 • Halvpintglas Nonic

  Den har det klassiska pintglasets form men rymmer en halv pint.
  30,00 kr
 • Ölglas Stella Artois Pint

  Ett pintglas på fot. Detta glas är utan tryck, men med loggan ingjutet i glaset. Mycket effektfullt!
  (1)
  41,00 kr
 • Barhandduk Battle Trad Ale

  Ett måste för hemmabaren!
  41,00 kr
 • Barspegel Beck's Bier 22x32

  Spegel Beck's Bier är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln ser man en röd oval där det står Brauerei Beck & Co och Bremen Germany i vit text. Mitt i ovalen står det Beck's Bier i vit text i en bakgrund som är grön. I ovalen syns också en sköld med en nyckel i. Beck's Bier är en tysk storsäljande öl. Spegeln passar perfekt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt enbart vid fest. Den monteras väldigt enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en ölälskande vän i din närhet.

  167,00 kr
 • Ölsejdel 1 liter

  Med en enliters ölsejdel kan du drika öl som på Oktoberfesten i München.
  (4)
  62,00 kr
 • Barspegel Newcastle Brown 22x32

  Spegel Newcastle Brown är en snygg spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln står det Newcastle Brown Ale i stor röd text och i mitten på spegeln ser man en lila stjärna. Newcastle Brown Ale skapades 1927 av dåvarande Newcastle Breweries. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln passar jättebra i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest.  Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en ölälskande vän i din bekantskapskrets.

  167,00 kr
 • Barspegel Johnnie Walker 22x32

  Spegel Johnnie Walker är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln står det Johnnie Walker Scotch Whiskey Born 1920 - still going strong. Ovanför texten finns logon i form av en gående man med hög hatt, höga stövlar, monokel och en liten käpp. Johnnie Walker grundades 1820 i Skottland och finns att köpa i nästan alla världens länder. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  167,00 kr
 • Barspegel Jameson 22x32

  Spegel Jameson är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln står det Jameson Irish Whiskey och Jamesons logo finns också mitt på spegeln. Jameson är en irländsk whiskey som grundades år 1780 i huvudstaden Dublin. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  167,00 kr
 • Barspegel Heineken 22x32

  Spegel Heineken är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln står det Heineken i vit text på en svart bakgrund. Bakom den texten syns en grön oval med texten Lager Beer i. Heineken är ett Nederländskt bryggeri som grundades redan år 1864 och har sitt säte i Amsterdam. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en ölälskande vän i din närhet.

  167,00 kr
 • Barhandduk Flowers Fine Ale

  Ett måste för hemmabaren!
  41,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 46

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4