OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Spritflaskor

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 30

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Barhandduk Heineken

  Ett måste för hemmabaren!
  43,00 kr
 • Flaska 70 cl med metallkapsyl 12-p

  Levereras komplett med sigillkapsyler i metall. Kapsylerna skruvas på för hand. För att försluta sigillet krävs en flaskförslutare för sigillkapsyler Art.nr: B477. Sigillet bryts första gången flaskan öppnas. Ej avsedda för kolsyrade drycker!!!
  (12)
  151,00 kr
 • Barhandduk Fosters

  Ett måste för hemmabaren!
  (1)

  Ordinarie pris 43,00 kr

  Special Price 29,00 kr

 • Barspegel Campari 22x32

  Spegel Campari är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en träram i en modern brun färg. På spegeln står det Campari högst upp i en text som är vit på en blå bakgrund. Under finns det två textrutor där det bland annat står "Bitter" och "Davide Campari". Campari är en välkänd aperitif som grundades i mitten på 1860-talet av Gaspare Campari som gav namn åt drycken. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden.Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en romälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Barhandduk Stella Artois

  Ett måste för hemmabaren!

  Ordinarie pris 43,00 kr

  Special Price 29,00 kr

 • Plastflaska 100 ml

  Flaska i polyeten. Korken är i polypropylen.
  (3)
  7,00 kr
 • Ölglas Sherlock Holmes Pint

  Ölglas Sherlock Holmes Pint är ett stiligt ölglas med bra form för att du ska få ett bra grepp om glaset. Ölglaset passar utmärkt att använda både till fest så väl som i vardagliga sammanhang. Glaset rymmer 1 pint som motsvarar cirka 0,56 liter. Så fyll upp glaset med en riktigt god öl och njut i fulla drag.

  (1)
  43,00 kr
 • Barspegel Johnnie Walker 22x32

  Spegel Johnnie Walker är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln står det Johnnie Walker Scotch Whiskey Born 1920 - still going strong. Ovanför texten finns logon i form av en gående man med hög hatt, höga stövlar, monokel och en liten käpp. Johnnie Walker grundades 1820 i Skottland och finns att köpa i nästan alla världens länder. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  Ordinarie pris 177,00 kr

  Special Price 139,00 kr

 • Barspegel Beck's Bier 22x32

  Spegel Beck's Bier är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln ser man en röd oval där det står Brauerei Beck & Co och Bremen Germany i vit text. Mitt i ovalen står det Beck's Bier i vit text i en bakgrund som är grön. I ovalen syns också en sköld med en nyckel i. Beck's Bier är en tysk storsäljande öl. Spegeln passar perfekt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt enbart vid fest. Den monteras väldigt enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en ölälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Ölglas Foster's

  Ölglas Foster`s är ett fint och klassiskt glas som fyller sin funktion på alla sätt. Det passar utmärkt att använde när du än känner att ett glas öl är nära till hands. Glaset har Foster`s logo på ena sidan av glaset och under själva logon står det Foster`s i vita bokstäver. Både logon och texten finns i en karta som utgör Australien. Foster`s är en internationellt känd öl som härstammar från just Australien så därför kartan finns med på glaset. Du kommer ha stor glädje och nytta av det här glaset och du komer tycka öl är godare än på länge. 

  (1)
  43,00 kr
 • Barspegel Beefeater gin 22x32

  Spegel Beefeater är en snygg spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln står det Beefeater London Distilled Dry Gin med röda stora bokstäver. I mitten av spegeln finns också Beefeaters välkända logo. Beefeater är ett gin som produceras i den engelska huvudstaden London. Spegeln passar strålande i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även jättebra när det är dags för fest. Den monteras väldigt enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en ginälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Barspegel Bacardi 22x32

  Spegel Bacardi är en unik och väldigt användbar spegel i storleken 22x33 cm. På spegeln står det Rum Bacardi Superior högst upp och alldeles under finns Bacardis välkända logo. Under logon står det Puerto Rican Rum. Bacardi är en populär rom från Bermuda. Spegeln passar galant att ha i baren där hemma om du vill ha det där lilla extra men givetvis passar den även utmärkt när det är tid för lite fest. Den sätts upp på ingen tid alls och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som gåva till exempelvis en romälskande vän i din bekantskapskrets.

  Ordinarie pris 177,00 kr

  Special Price 139,00 kr

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 30

 1. 1
 2. 2
 3. 3