OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Plastflaskor

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 31

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Plastflaska 250 ml

  Flaska i polyeten. Korken är i polypropylen. En simpel men ack så användbar flaska där du kan förvara vin eller annan god dryck du framställt på egen hand.
  (1)
  10,00 kr
 • Ölglas Kronenbourg Pint

  Kronenburg pintglas ger dig en riktig pubkänsla hemma.
  (1)
  43,00 kr
 • Barspegel Jameson 22x32

  Spegel Jameson är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln står det Jameson Irish Whiskey och Jamesons logo finns också mitt på spegeln. Jameson är en irländsk whiskey som grundades år 1780 i huvudstaden Dublin. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Ölglas Worthintons

  Ölglas Worthingtons är ett fint användbart glas som fyller sin funktion på alla sätt. Det passar utmärkt att använda så fort ölabstinensen tränger sig på. Glaset har Worthingtons logo på ena sidan av glaset där Worthington står i en text som är grön och det andra "T:et" är ett svärd i en röd sköld. Det här glaset kommer skänka dig mycket glädje och du kommer med största säkerhet att ha nytta av det här glaset. Worthingtons är ett engelskt bryggeri som grundades redan år 1761 och bryggeriet har sitt säte i Burton Upon Trent.

  43,00 kr
 • White Labs Belgian Wit II Ale WLP410

  White Labs Belgian Wit II Ale WLP410 är något kryddigare än WLP400. Den lämnar en något högre sötma och används till att jäsa Belgian Wit, Kryddiga Ales, Veteale och andra specialöl.

  Förjäsbarhet: 70-75%
  Alkoholtolerans: 5-10% 
  Flockning: Låg till medel
  Jästemperatur: 19-23 °c

  84,00 kr
 • Barspegel Bushmills 22x32

  Spegel Bushmills är en fin och användbar spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln finns där ett valv med tre stjärnor högst upp i valvet. Under stjärnorna står det Old Bushmills Irish Whiskey och vidare ner så finns Bushmills logo. Bushmills är en nordirländsk whiskey som startade sin tillverkning år 1608. Spegeln passar jättebra i baren där hemma om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är tid för lite fest. Den monteras upp på nolltid och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som gåva till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Vinflaska 75 cl Mosel 12-pack

  Vinflaska av moseltyp. Gröna. 22 mm kork passar.
  (10)
  152,00 kr
 • Barhandduk Heineken

  Ett måste för hemmabaren!
  43,00 kr
 • Plastflaska 1 liter

  Flaska i polyeten som rymmer1 liter. Korken är i polypropylen. En simpel men ack så användbar flaska där du kan förvara vin eller annan god dryck du framställt på egen hand. Smidig att ta med sig till festen, enkel att sätta etikett på och hållbar som attsingen. Denna flaskan kan du slänga i golvet hur många gånger du vill, den kommer inte gå i några tusen bitar som flaskor med glas lätt gör då de tappas på hårda ytor. Om du inte finner flaskan rolig nog att ta med dig på dina varierade utflykter så kan du åtminstone använda den som förvaring då den har en kork som täpper igen och inte släpper ut någon luft. Så ditt (exempelvis) vin kan lagras i lugn och ro och få den smak du önskar av den.

  (7)
  14,00 kr
 • Barhandduk Fosters

  Ett måste för hemmabaren!
  (1)

  Ordinarie pris 43,00 kr

  Special Price 29,00 kr

 • Barspegel Campari 22x32

  Spegel Campari är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en träram i en modern brun färg. På spegeln står det Campari högst upp i en text som är vit på en blå bakgrund. Under finns det två textrutor där det bland annat står "Bitter" och "Davide Campari". Campari är en välkänd aperitif som grundades i mitten på 1860-talet av Gaspare Campari som gav namn åt drycken. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden.Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en romälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Barhandduk Stella Artois

  Ett måste för hemmabaren!

  Ordinarie pris 43,00 kr

  Special Price 29,00 kr

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 31

 1. 1
 2. 2
 3. 3