Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Plastflaskor

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 46

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Plastflaska 250 ml

  Flaska i polyeten. Korken är i polypropylen. En simpel men ack så användbar flaska där du kan förvara vin eller annan god dryck du framställt på egen hand.
  (1)
  9,00 kr
 • Plastflaska 100 ml

  Flaska i polyeten. Korken är i polypropylen.
  (2)
  7,00 kr
 • Ölflaska PET 50 cl 20-pack

  Ölflaska 50 cl med skruvkapsyler.
  (14)
  125,00 kr
 • Plastflaska 1 liter

  Flaska i polyeten som rymmer1 liter. Korken är i polypropylen. En simpel men ack så användbar flaska där du kan förvara vin eller annan god dryck du framställt på egen hand. Smidig att ta med sig till festen, enkel att sätta etikett på och hållbar som attsingen. Denna flaskan kan du slänga i golvet hur många gånger du vill, den kommer inte gå i några tusen bitar som flaskor med glas lätt gör då de tappas på hårda ytor. Om du inte finner flaskan rolig nog att ta med dig på dina varierade utflykter så kan du åtminstone använda den som förvaring då den har en kork som täpper igen och inte släpper ut någon luft. Så ditt (exempelvis) vin kan lagras i lugn och ro och få den smak du önskar av den.

  (4)
  13,00 kr
 • Plastflaska 500 ml

  Flaska i polyeten som rymmer 500 ml. Korken är i polypropylen. En simpel men ack så användbar flaska där du kan förvara vin eller annan god dryck du framställt på egen hand. Smidig att ta med sig till festen, enkel att sätta etikett på och hållbar som attsingen. Denna flaskan kan du slänga i golvet hur många gånger du vill, den kommer inte gå i några tusen bitar som flaskor med glas lätt gör då de tappas på hårda ytor. Om du inte finner flaskan rolig nog att ta med dig på dina varierade utflykter så kan du åtminstone använda den som förvaring då den har en kork som täpper igen och inte släpper ut någon luft. Så ditt (exempelvis) vin kan lagras i lugn och ro och få den smak du önskar av den.

  (2)
  11,00 kr
 • Barhandduk Flowers Fine Ale

  Ett måste för hemmabaren!
  41,00 kr
 • Halvpintglas Nonic

  Den har det klassiska pintglasets form men rymmer en halv pint.
  30,00 kr
 • Ölglas Stella Artois Pint

  Ett pintglas på fot. Detta glas är utan tryck, men med loggan ingjutet i glaset. Mycket effektfullt!
  (1)
  41,00 kr
 • Barhandduk Battle Trad Ale

  Ett måste för hemmabaren!
  41,00 kr
 • Barspegel Beck's Bier 22x32

  Spegel Beck's Bier är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln ser man en röd oval där det står Brauerei Beck & Co och Bremen Germany i vit text. Mitt i ovalen står det Beck's Bier i vit text i en bakgrund som är grön. I ovalen syns också en sköld med en nyckel i. Beck's Bier är en tysk storsäljande öl. Spegeln passar perfekt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt enbart vid fest. Den monteras väldigt enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en ölälskande vän i din närhet.

  167,00 kr
 • Vinflaska 75 cl Mosel 12-pack

  Vinflaska av moseltyp. Gröna. 22 mm kork passar.
  (9)
  143,00 kr
 • Ölsejdel 1 liter

  Med en enliters ölsejdel kan du drika öl som på Oktoberfesten i München.
  (4)
  62,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 46

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4