Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Ölflaskor

Minskande ordning

   

7 artiklar

 • Ölflaska 1 lit m bygelkapsyl

  Bruna ölflaskor med bygelkapsyl.
  (3)
  25,00 kr
 • Ölflaska PET 50 cl 20-pack

  Ölflaska 50 cl med skruvkapsyler.
  (16)
  133,00 kr
 • Ölflaska 50 cl bygelkapsyl

  En tom ölflaska med bygelkapsel. Häll i valfri öl och njut av egenskapen som alla andra ölflaskor saknar. Nämligen ett naturligt sätt att återförsluta korken så kolsyran stannar och ölen håller med det en högre kvalité under en längre tid.

  (10)
  17,00 kr
 • Ölflaska för SedEx 15-pack

  Ölflaska för SedEx 15-pack. Ölflaska med gänga passande till SedEx-kapsylerna.
  134,00 kr
 • Ölflaska 50 cl Glas 20-pack

  Ölflaska 50 cl Glas 20-pack
  (2)
  178,00 kr
 • Ölflaska rak 0,5 l m bygel

  Ölflaska med bygelkapsel är en brun flaska i glas som du kan använda att buteljera valfri dryck i helt själv. Flaskan rymmer 0,5 liter och blir med sin bygelkapsel lite mer exklusiv och passar bra att ställa fram på alla bord oavsett sammanhang. Bygelkorken är också väldigt lätt att öppna då du bara drar den utåt från flaskhalsen och sen lite uppåt så lossnar kapseln från flaskans topp. Bygelkapseln har även en bra gummipackning som gör att flaskan blir tät och därmed undviker man spill. Ett bra inköp för den som brygger sin egen öl och vill ha det där lilla extra. Häll i valfri öl och njut av egenskapen som alla andra ölflaskor saknar. Nämligen ett naturligt sätt att återförsluta korken så kolsyran stannar och ölen håller med det en högre kvalité under en längre tid.

   

  (1)
  17,00 kr
 • Ölflaska rak 0,75 l m bygel

  Ölflaska med bygelkapsel är en brun flaska i glas som du kan använda att buteljera valfri dryck i helt själv. Flaskan rymmer 0,75 liter och blir med sin bygelkapsel lite mer exklusiv och passar bra att ställa fram på alla bord oavsett sammanhang. Bygelkorken är också väldigt lätt att öppna då du bara drar den utåt från flaskhalsen och sen lite uppåt så lossnar kapseln från flaskans topp. Bygelkapseln har även en bra gummipackning som gör att flaskan blir tät och därmed undviker man spill. Ett bra inköp för den som brygger sin egen öl och vill ha det där lilla extra. Häll i valfri öl och njut av egenskapen som alla andra ölflaskor saknar. Nämligen ett naturligt sätt att återförsluta korken så kolsyran stannar och ölen håller med det en högre kvalité under en längre tid.

  (1)
  21,00 kr
Minskande ordning

   

7 artiklar