OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Pluntor

Pluntor är behändiga små dryckesbehållare som du kan stoppa i innerfickan när du ska ut på äventyr och vill ha något stärkande till hands. Vi har ett stort sortiment snygga, humoristiska och användbara pluntor i många olika stilar. Alla våra fickpluntor är enkla att ta med sig då de inte tar mer plats än nödvändigt. De finns läderklädda eller med rostfri yta, med eller utan text eller emblem. Samtliga pluntor har en ordentlig och snygg kork som är lätt att öppna och försluta så att du enkelt kan smutta på din favoritdryck närhelst du önskar.
Minskande ordning

   

10 artiklar

 • Plunta Silverfärgad

  En klassisk plunta att använda som dryckesförvaring. Helt silverfärgad. Den här pluntan fyller du med valfri god dryck som du tycker om och du tar den enkelt med dig var du än ska. Lägg den exempelvis i innerfickan och plocka fram när du är sugen på ett par droppar eller ett par klunkar av det goda.

  (2)
  88,00 kr
 • Plunta med Nitar

  Plunta med nitar är en lite rockigare modell av dryckesförvaring. Med sin svarta färg full av silvriga nitar blir den väldigt unik. Ovandelen och öppningen är i silver. Perfekt present till hårdrockaren eller tuffingen. Den här pluntan fyller du med en god dryck och du tar den enkelt med dig var du än ska. Lägg den exempelvis i jackans innerficka och plocka fram när du är sugen på ett par droppar eller klunkar av det goda.

  88,00 kr
 • Fickplunta Rostfri 24 cl

  Fickplunta i rostfritt stål. Rymmer ca 24 cl Tål maskindisk.
  73,00 kr
 • Plunta i Bibel

  Bibelplunta. Det optimala stället att gömma sin sprit. Till det yttre ser det ut som en klassisk King James Bibel. Öppna den "goda boken" och inuti finner du en fickplunta i rostfritt stål. Fyll den med din favoritsort och den kan ta dig igenom långa cermonier utan att någon upptäcker det.
  177,00 kr
 • Fickplunta Rostfri 15 cl

  Fickplunta i rostfritt stål Rymmer ca 15 cl och tål maskindisk.
  73,00 kr
 • Fickplunta Rostfri 21 cl

  Fickplunta i rostfritt stål. Rymmer ca 21 cl. Tål maskindisk.
  73,00 kr
 • Plunta Ladies Night

  Plunta Ladies Night är den perfekt skapade pluntan för kvinnor att ha i sin ficka. Pluntan har en kvinnligt rosa färg över hela alla sidor och det är toppat med en silvrig kork som du enkelt öppnar och försluter efter eget behov. Den är väldigt enkel och smidig att ha med sig då den inte tar mer plats än vad man kan ha med sig. Fungerar utmärkt som present till den kvinna eller tjej du tycker förtjänar eller har behov av en fin rosa fickplunta. Fickpluntan kommer dessutom i en fin förpackning som ger en exklusiv känsla. Fickpluntan rymmer cirka 18 cl.

  88,00 kr
 • Plunta Hammare och Skära

  Plunta Hammare och Skära är den fint skapad plunta att förvara i sin ficka. Pluntan har en hammare och skära på ena sidan och det är toppat med en silvrig kork som du enkelt öppnar och försluter efter eget behov. Den är väldigt enkel och smidig att ha med sig då den inte tar mer plats än vad man kan ha med sig. Fungerar utmärkt som present till den någon i din närhet som du tycker förtjänar eller har behov av en fin och lite annorlunda fickplunta. Fickpluntan kommer dessutom i en fin förpackning som ger en exklusiv känsla.

  88,00 kr
 • Fickplunta Rostfri 18 cl

  Fickplunta i rostfritt stål Rymmer ca 18 cl Klassisk design
  73,00 kr
Minskande ordning

   

10 artiklar