OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Övriga tillbehör

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 29

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Iskrossmaskin. plast

  För dig som vill ha krossad is till dina goda drinkar.
  110,00 kr
 • Vinhink med Mässingshandtag

  Vinhink i stabil design. Elegant borstad rostfritt stål med två handtag i polerad mässing. Rymmer 3,5 liter och fungerar lika bra för champagne, som vinflaskan.

  222,00 kr
 • Bardosör T-rondell

  Bardosör T-rondell är ett roterande flaskställ där du lätt når precis den flaskan du vill ha för tillfället. Flexibel placering av flaskorna utan någon montering. Passar flaskor mellan 0,7 - 1 liter. 

  1 557,00 kr
 • Muddler Caipi

  Muddler Caipi är en stilren muddler i naturlig bok. 20 cm lång och en omkrets på 2,5 cm.

  143,00 kr
 • Kapsylöppnare Speed

  Kapsylöppnare Speed är en öppnare i rostfritt stål och precis en sån osm du ser servitören ha i sitt förkläde. Den är exakt, snabb och snygg. Fungerar utmärkt till hemmabaren eller om du bara vill öppna flaskor på ett stiligt sätt. 

  43,00 kr
 • Muddler Ergonomisk

  Muddler Ergonomisk är en plastmuddler med ergonomisk design för optimerad kraftöverföring. Total längd om 21 cm och en diameter på 3,5 cm

  88,00 kr
 • Brännare

  En brännare av hög kvalité. Ett måste för en perfekt Creme brulee, eller varför inte bränna av sockerkanten på en god Irish coffe?

  222,00 kr
 • Barset + Bok

  Ett generöst Barset för den som uppskattar goda drinkar och finfina prylar. 

  Innehåller en Shaker med Ice Cage, en Shakersil, en Jigger, två Droppkorkar och ett snyggt förkläde. Dessutom får du med den otroligt välskrivna boken "Den ultimata Barboken"

   

  Produkter till ett värde av 595:- 

  498,00 kr
 • Laguiole Fickkniv

  Laguiole Fickkniv är precis vad det låter som fast lite bättre. Det är ett multifunkionellt verktyg som inte bara döljer en kniv utan även ölöppnare, korkskruv, sågar, skruvmejslar och fil. Kommer i fin presentask och ett fodral för att den alltid ska kunna följa med dit du behöver den som mest.

  264,00 kr
 • Laguiole Multi Tool

  Laguiole Multi Tool är en av de sakerna som alltid kommer att komma till användning. Vid första anblick är det en vanlig tång med riktigt snygga handtag i trä (vilket i sig inte bara är så bara) men verktyget gömmer mycket mer än så. Ur handtagen kan du fälla ut knivar, en såg, två stycken plintmejslar i olika storlekar, en stjärnmejsel, en fil och kapsylöppnare. Det är helt enkelt ett multifunktionellt verktyg i form av en snygg tång. Självklart kommer det i en härlig lite väska och presentask.

  317,00 kr
 • Laguiole Isstenar 9-pack

  Laguiole Isstenar 9-pack är whiskystenar som du förvarar i frysen och använder precis som vanliga isbitar utan risken för att de ska smälta och spä ut din dryck. Går att använda till att kyla vin, whisky, rom eller kanske en iskaffe? Kommer i en fin presentask samt en påse för enklare förvaring.

  137,00 kr
 • Dekanterare Vin

  Till vitt eller rött vin. Upplev favoritvinet på bästa sätt.
  137,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 29

 1. 1
 2. 2
 3. 3