Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Ölglas

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 52

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Ölglas Åbro Pokal 40 cl

  Ölglas Åbro Pokal är ett fint och stilrent glas som passar vid alla tillfällen. Glaset rymmer 0,4 liter god öl och är i pokalformat. Glaset står stabilt på plana ytor och ger dig ett behagligt grepp att hålla om när du dricker. Bjud hem dina vänner på en härlig ölkväll och njut tillsammans med de här fina glasen som höjer stämningen ett par grader utan tvekan. Åbro Bryggeri är ett gammalt bryggeri som startade sin tillverkning år 1856 och har sitt säte i den lilla småländska orten Vimmerby.

  41,00 kr
 • Ölglas Franziskaner 30 cl

  Ölglas Franziskaner är ett vackert ölglas med en fint designad form. Glaset rymmer 30 cl och går förträffligt att använda så fort öl ska immundigas oavsett om det är i ensamheten eller tillsammans med familj och vänner. Glaset är långt och förhållandevis smalt med en liten del strax under mitten som är lite smalare än övriga delar. På mitten av ena sidan på glaset finns Franziskaners logo i form av en munk som är på väg att dricka ur en sejdel. Franziskaner är ett tyskt veteöl som har sitt bryggeri i München där det grundades redan år 1363.

  (1)
  30,00 kr
 • Ölglas Boddington 1-Pint

  Ölglas Boddingtons 1 pint är ett traditionellt och enkelt ölglas som passar bra att använda när du känner att ölabstinensen är för jobbig att hantera. Glaset har en bred botten för att sedan avsmalna kvickt för att sedan breddas igen lika kvickt. Mitt på glasets ena sida finns Boddingtons fina logo som består av en öltunna med två getingar på och en gyllengul båge som går över tunnan. Boddingtons är ett öl som skapats av ett lokalt bryggeri med samma namn som har sitt säte i Manchester i England där det funnits sedan 1778.

  30,00 kr
 • Ölglas Kilkenny Pint

  Ölglas Kilkenny är ett enkelt och traditionellt ölglas till formen med sin breda överdel och en lite tunnare bottendel. Glaset har Kilkennys logo i mitten på ena sidan. Logon är i form av ett kloster med lite grönt buskage vid sidan. Under står det Kilkenny i vit text på en röd bakgrund. Kilkenny är en stad på Irland där också bryggeriet finns som heter St  Francis Abbey Brewery. Kilkenny skapades enbart för exportmarknaden då bryggeriets ursprungliga öl Smithwicks ansågs vara för svårt att uttala för medborgare i icke engelskspråkiga länder. Bryggeriet ägs idag av Guinness.  Glaset rymmer 1 pint.

  37,00 kr
 • Ölglas Bitburger på fot 40 cl

  Bitburger är ett av Tysklands största ölmärken.
  (4)
  62,00 kr
 • Ölglas Timmermans Kriek 25 cl

  Timmermans Kriek är ett stilrent och fint ölglas som rymmer 25 cl. Glasets design påminner en hel del om ett vinglas med fot vilket ger det hela en lite mer exklusiv syn. Timmermans logga finns också på glasets ena sida. Timmermans är ett belgiskt bryggeri som är familjeägt sen 300 år tillbaka.

  Bjud hem dina vänner på lite god öl i det här fina glaset från Timmermans.

  104,00 kr
 • Ölstövel 2,4 lit

  Att dricka ur en stövel är en konst i sig. Nyhet! Nu 2,4 liter till kanonpris!
  167,00 kr
 • Ölglas Adnams Pint

  Adnams Pint ölglas är ett perfekt glas att hälla upp din kalla öl i och njuta i fulla drag. Glaset har en enkelhet men samtidigt en elegans som inte bör underskattas. Servera dina vänner med glädje i det här glaset och deras ögon kommer att skina upp det där lilla extra. Glaset har Adnams logo på ena sidan.

  Adnams är ett bryggeri som hör hemma i Southwolk i Storbritannien där det haft sin tillverkning ända sedan slutet av 1800-talet, närmare bestämt 1890. Adnams öl är av sorten real ale vilket innebär att den innehåller en aktiv jästkultur även vid buteljering.

  (1)
  41,00 kr
 • Ölglas Pripps Blå 30 cl fot

  Pripps Blå ölglas med fot är ett fint ölglas i klassisk design. Glaset har en liten hals och en smal botten som blir bredare ju längre toppen du kommer. På ena sidan av glaset står det Pripps Blå och ovanför finns Pripps kända logga i form av ett skepp. Pripps är från början ett svenskt bryggeri men lever nu under danska Carlsberg.

  (2)
 • Ölglas Falcon 40 cl

  Falcons ölglas är ett stilrent och fint ölglas dock med den läckra detaljen att loggan i form av en falk och texten Falcon är ingjutet i glaset. Den ingjutna falken i glaset ger glaset en exklusiv känsla som gör att hela din ölupplevelse förhöjs. Glaset rymmer 0,4 liter god och kall öl och det passar utmärkt att använda vid alla tillfällen oavsett om det gäller en kväll hemma eller en fest med dina nära och kära.  Falcon är ett svenskt bryggeri som har sin tillverkning i Falkenberg.

  (1)
  30,00 kr
 • Ölglas Caffreys Cold Pint

  Ölglas Caffreys Cold Pint är ett väldigt stilrent och enkelt ölglas. Glaset är lite smalare i den nedersta tredjedelen för att bli marginellt bredare på den övre delen. Caffreys logga finns på ena sidan av glaset och den är grön med en gul ytterkant och texten i vit text står det Caffreys. Caffreys är ett irländskt öl som kommer från huvudstaden Dublin.

  72,00 kr
 • Ölglas Nice Chouffe 25 cl fot

  Nice Chouffe ölglas är ett ölglas med fot som rymmer 25 cl god öl och är väldigt stilrent till formen. Som tur är kan du fylla på det lilla glaset om och om igen. Glaset har en logga av Nice Chouffe på ena sidan av glaset. Glasen passar utmärkt att använda till jul med tanke på loggan. Chouffe är ett ölfrån Belgien, närmare bestämt från Moortgats bryggeri. Loggan är blå och visar två små tomtar som värmer sig över en öppen eld. Som tur är kan du fylla på det lilla glaset om och om igen. Loggan visar en hukande tomte i prickiga och färgglada byxor.

  (1)
  125,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 52

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5