OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Ölglas

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 35

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Ölglas Winner-Trophy

  Ölglas 50 cl. Höjd ca 23,5 cm.

  Ordinarie pris 54,00 kr

  Special Price 29,00 kr

 • Ölglas Franziskaner 30 cl

  Ölglas Franziskaner är ett vackert ölglas med en fint designad form. Glaset rymmer 30 cl och går förträffligt att använda så fort öl ska immundigas oavsett om det är i ensamheten eller tillsammans med familj och vänner. Glaset är långt och förhållandevis smalt med en liten del strax under mitten som är lite smalare än övriga delar. På mitten av ena sidan på glaset finns Franziskaners logo i form av en munk som är på väg att dricka ur en sejdel. Franziskaner är ett tyskt veteöl som har sitt bryggeri i München där det grundades redan år 1363.

  (1)
  32,00 kr
 • Ölglas Tripel Karmeliet 30 cl

  Ölglaset Tripel Karmeliet är ett väldigt fint glas som ser annorlunda ut jämfört med vanliga ölglas då det här glaset mer påminner om ett vinglas till formen. Bjud hem dina vänner på en ölkväll och servera i de här härliga glasen! Formen gör att glaset ser lite mer exklusivt ut och det ger dig även en upphöjd tillfredsställelse att dricka ur. På glaset finns dessutom lite fina blommor och Tripel Karmeliets logo. Tripel Karmeliet kommer från det belgiska bryggeriet Bosteels.

  (1)
  133,00 kr
 • Ölsejdel 1 liter

  Med en enliters ölsejdel kan du drika öl som på Oktoberfesten i München.
  (4)
  66,00 kr
 • Ölglas Lapin Kulta 40 cl

  Ölglas Lapin Kulta är ett fint och stilrent glas som passar vid alla tillfällen och rymmer 0,4 liter god öl. Glaset har Lapin Kultas logo på mitten av ena sidan där det står Lapin Kulta i vit text på mörk bakgrund. Glaset är smalt i botten och blir sen bredare ju längre upp mot toppen man kommer. Det är även designat så glaset är i lite vågor. Bjud hem dina vänner på en härlig kväll och njut tillsammans med de här fina glasen som höjer stämningen ett par grader utan tvekan. Lapin Kulta är en finsk öl som från början tillverkades i Torneå men nu mer produceras ölet i Lahtis.

  Ordinarie pris 32,00 kr

  Special Price 19,00 kr

 • Ölstövel 2,4 lit

  Att dricka ur en stövel är en konst i sig. Nyhet! Nu 2,4 liter till kanonpris!
  177,00 kr
 • Ölglas Budels 50 cl

  Budels ölglas är ett stilrent ölglas som gör ditt öldrickande mycket behagligt.. Budels är ett bryggeri som håller till utanför Eindhoven i Nederländerna Glaset har också Budels logo på ena sidan. Glaset rymmer 50 cl.

  Ordinarie pris 76,00 kr

  Special Price 19,00 kr

 • Ölglas Falcon Sejdel 6-pack

  Ölglas Falcon Sejdel 6-pack
  211,00 kr
 • Ölglas John Smith's Pint

  Ölglas John Smith's. Krönta pintglas från England för den riktiga pubkänslan.

  (1)
  43,00 kr
 • Ölglas Foster's

  Ölglas Foster`s är ett fint och klassiskt glas som fyller sin funktion på alla sätt. Det passar utmärkt att använde när du än känner att ett glas öl är nära till hands. Glaset har Foster`s logo på ena sidan av glaset och under själva logon står det Foster`s i vita bokstäver. Både logon och texten finns i en karta som utgör Australien. Foster`s är en internationellt känd öl som härstammar från just Australien så därför kartan finns med på glaset. Du kommer ha stor glädje och nytta av det här glaset och du komer tycka öl är godare än på länge. 

  (1)
  43,00 kr
 • Ölglas Tuborg 60 cl

  Ölglas Tuborg är ett enkelt och stilrent glas som du kommer ha stor användning för då det passar till i stort sett alla tillfällen. Glaset rymmer 60 cl god kall öl och hjälper dig att stilla ditt ölbehov. På ena sidan av glaset finns Tuborgs logo på mitten. Bjud hem vänner och bekanta och dela glädjen av att dricka god öl ur fina glas. Tuborg är en dansk öl som har anor hela vägen tillbaka till 1873 då det grundades i byn Hellerup som ligger strax utanför huvudstaden Köpenhamn. Tuborg har sedan år 1970 ingått i Carlsberggruppen.

 • Ölglas Caffreys Cold Pint

  Ölglas Caffreys Cold Pint är ett väldigt stilrent och enkelt ölglas. Glaset är lite smalare i den nedersta tredjedelen för att bli marginellt bredare på den övre delen. Caffreys logga finns på ena sidan av glaset och den är grön med en gul ytterkant och texten i vit text står det Caffreys. Caffreys är ett irländskt öl som kommer från huvudstaden Dublin.

  76,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 35

 1. 1
 2. 2
 3. 3