OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Ölglas

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 37

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Ölglas Deus 25 cl

  Ölglas Deus 25 cl. Deus är ett öl som har en smak som för tankarna till champagne, så också glaset.
  133,00 kr
 • Ölglas Leo 28,5 cl

  Leo är snygga ölglas som rymmer 28,5 cl. Det positiva är dock att du kan fylla på glaset om och om igen med god öl eller annan passande dryck. Bjud hem dina vänner och servera ett gott glas kall öl och njut tillsammans av den goda smaken i de här fina ölglasen från Leo.

  Ordinarie pris 66,00 kr

  Special Price 29,00 kr

 • Ölglas Kronenbourg Pint

  Kronenburg pintglas ger dig en riktig pubkänsla hemma.
  (1)
  43,00 kr
 • Ölglas Grolsch

  Ölglas Grolsch är ett ölglas med klass som du kan använda vid alla tillfällen då öl ska drickas. Glaset har en klassisk och traditionell design med en smal botten som breddas ju länger upp mot toppen man kommer. Glasets har Grolsch logo på mitten av ena sidan på glaset. Bjud hem dina vänner på ölfest eller drick i din ensamhet, oavsett så kommer glaset att komma till mycket användning. Grolsch är ett holländskt bryggeri som har sitt bryggeri i staden Groenlo där öl har bryggts sedan år 1615.

  (1)
 • Ölglas Bass Pint

  Ölglas Bass är ett relativt diskret och enkelt ölglas som trots det passar utmärkt när det är dags för lite kall god öl med vännerna eller bara att njuta av i din ensamhet. Ölglaset är väldigt brett om man ser över hela glaset men ju högre upp man kommer desto bredare blir det. Mitt på glasets ena sida finns Bass logo som är en röd triangel där det står Bass i nederkanten till höger. Bass är en öl från Burton Upon Trent i Storbritannien där det grundades år 1777 och logon var det första varunamnet som registrerades i Storbritannien.

  (2)
  21,00 kr
 • Ölglas Timmermans Kriek 25 cl

  Timmermans Kriek är ett stilrent och fint ölglas som rymmer 25 cl. Glasets design påminner en hel del om ett vinglas med fot vilket ger det hela en lite mer exklusiv syn. Timmermans logga finns också på glasets ena sida. Timmermans är ett belgiskt bryggeri som är familjeägt sen 300 år tillbaka.

  Bjud hem dina vänner på lite god öl i det här fina glaset från Timmermans.

  110,00 kr
 • Ölglas Jacobsen Bramley Wit

  Jacobsen Bramley Wit är ett väldigt unikt och fint ölglas som är smalare nedtill och därefter blir bredare och bredare ju längre upp på glaset man tittar. Jacobsen är en serie med speciella öl framtagna av det danska bryggeriet Carlsberg. Glaset har texten Jacobsen på övre delen och strax under står det Bramley Wit. Just Bramley Wit är ett veteöl som är smaksatt med Bramleyäpple.

  (1)
 • Ölglas Kronenburg 50 cl

  Ölglas Kronenburg 50 cl
  (1)

  Ordinarie pris 32,00 kr

  Special Price 19,00 kr

 • Ölglas Sussex Draught Pint

  Sussex Draught ölglas. Rymmer 1 pint.
  (1)
  43,00 kr
 • Ölglas Falcon 50 cl

  Falcons ölglas är ett enkelt och stilrent ölglas dock med den fina detaljen att loggan i form av en falk och texten Falcon är ingjuten i själva glaset. Glaset rymmer 0,5 liter. Falcon är ett svenskt bryggeri som har sin tillverkning i Falkenberg.

  (2)
  43,00 kr
 • Ölglas Staropramen sejdel 40cl

  Ett fint ölglas med Staropramens logga på. Rejält och bra handtag så du får ett stabilt och fast grepp. Staropramen är Tjeckiens näst största bryggeri och har sitt säte i huvudstaden Prag. Glaset rymmer 0,4 liter.

  (6)

  Ordinarie pris 43,00 kr

  Special Price 19,00 kr

  Från: 16,50 kr
 • Ölglas Worthintons

  Ölglas Worthingtons är ett fint användbart glas som fyller sin funktion på alla sätt. Det passar utmärkt att använda så fort ölabstinensen tränger sig på. Glaset har Worthingtons logo på ena sidan av glaset där Worthington står i en text som är grön och det andra "T:et" är ett svärd i en röd sköld. Det här glaset kommer skänka dig mycket glädje och du kommer med största säkerhet att ha nytta av det här glaset. Worthingtons är ett engelskt bryggeri som grundades redan år 1761 och bryggeriet har sitt säte i Burton Upon Trent.

  43,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 37

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4