Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Glas

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Ciderglas (0)
 2. Skämtglas (0)
 3. Vinglas (0)
 4. Ölglas (42)
 5. Övriga glas (6)
 6. Underlägg (1)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 44

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Ölglas Budels 50 cl

  Budels ölglas är ett stilrent ölglas som gör ditt öldrickande mycket behagligt.. Budels är ett bryggeri som håller till utanför Eindhoven i Nederländerna Glaset har också Budels logo på ena sidan. Glaset rymmer 50 cl.

  Ordinarie pris 76,00 kr

  Special Price 19,00 kr

 • Ölglas Boddington 1-Pint

  Ölglas Boddingtons 1 pint är ett traditionellt och enkelt ölglas som passar bra att använda när du känner att ölabstinensen är för jobbig att hantera. Glaset har en bred botten för att sedan avsmalna kvickt för att sedan breddas igen lika kvickt. Mitt på glasets ena sida finns Boddingtons fina logo som består av en öltunna med två getingar på och en gyllengul båge som går över tunnan. Boddingtons är ett öl som skapats av ett lokalt bryggeri med samma namn som har sitt säte i Manchester i England där det funnits sedan 1778.

  (3)
 • Ölglas Timmermans Kriek 25 cl

  Timmermans Kriek är ett stilrent och fint ölglas som rymmer 25 cl. Glasets design påminner en hel del om ett vinglas med fot vilket ger det hela en lite mer exklusiv syn. Timmermans logga finns också på glasets ena sida. Timmermans är ett belgiskt bryggeri som är familjeägt sen 300 år tillbaka.

  Bjud hem dina vänner på lite god öl i det här fina glaset från Timmermans.

  110,00 kr
 • Ölglas Adnams Pint

  Adnams Pint ölglas är ett perfekt glas att hälla upp din kalla öl i och njuta i fulla drag. Glaset har en enkelhet men samtidigt en elegans som inte bör underskattas. Servera dina vänner med glädje i det här glaset och deras ögon kommer att skina upp det där lilla extra. Glaset har Adnams logo på ena sidan.

  Adnams är ett bryggeri som hör hemma i Southwolk i Storbritannien där det haft sin tillverkning ända sedan slutet av 1800-talet, närmare bestämt 1890. Adnams öl är av sorten real ale vilket innebär att den innehåller en aktiv jästkultur även vid buteljering.

  (1)

  Ordinarie pris 43,00 kr

  Special Price 29,00 kr

 • Ölglas Pripps Blå 30 cl fot

  Pripps Blå ölglas med fot är ett fint ölglas i klassisk design. Glaset har en liten hals och en smal botten som blir bredare ju längre toppen du kommer. På ena sidan av glaset står det Pripps Blå och ovanför finns Pripps kända logga i form av ett skepp. Pripps är från början ett svenskt bryggeri men lever nu under danska Carlsberg.

  (2)
 • Ölglas Falcon 40 cl

  Falcons ölglas är ett stilrent och fint ölglas dock med den läckra detaljen att loggan i form av en falk och texten Falcon är ingjutet i glaset. Den ingjutna falken i glaset ger glaset en exklusiv känsla som gör att hela din ölupplevelse förhöjs. Glaset rymmer 0,4 liter god och kall öl och det passar utmärkt att använda vid alla tillfällen oavsett om det gäller en kväll hemma eller en fest med dina nära och kära.  Falcon är ett svenskt bryggeri som har sin tillverkning i Falkenberg.

  (1)
  32,00 kr
 • Ölglas Caffreys Cold Pint

  Ölglas Caffreys Cold Pint är ett väldigt stilrent och enkelt ölglas. Glaset är lite smalare i den nedersta tredjedelen för att bli marginellt bredare på den övre delen. Caffreys logga finns på ena sidan av glaset och den är grön med en gul ytterkant och texten i vit text står det Caffreys. Caffreys är ett irländskt öl som kommer från huvudstaden Dublin.

  76,00 kr
 • Ölglas Deus 25 cl

  Ölglas Deus 25 cl. Deus är ett öl som har en smak som för tankarna till champagne, så också glaset.
  133,00 kr
 • Ölglas Tripel Karmeliet 30 cl

  Ölglaset Tripel Karmeliet är ett väldigt fint glas som ser annorlunda ut jämfört med vanliga ölglas då det här glaset mer påminner om ett vinglas till formen. Bjud hem dina vänner på en ölkväll och servera i de här härliga glasen! Formen gör att glaset ser lite mer exklusivt ut och det ger dig även en upphöjd tillfredsställelse att dricka ur. På glaset finns dessutom lite fina blommor och Tripel Karmeliets logo. Tripel Karmeliet kommer från det belgiska bryggeriet Bosteels.

  (1)
  133,00 kr
 • Ölglas Vedett veteöl 33 cl

  Vedett Veteöls ölglas är ett kalssikt och enkelt ölglas som är utformat som ett vanligt dricksglas men det är lite större och rymmer 33 cl som ju är utmärkt då många öl innehåller samma mängd. Vedett är ett belgiskt veteöl från Duvel Moortgats bryggeri. Trots glasets enkelhet så har det en fin design och det har även Vedetts logga på ena sidan av glaset.

  66,00 kr
 • Ölglas Weihenstephan 50 cl

  Ölglaset Weihenstephaner är ett vackert ölglas med Weihenstephans logga på. Glaset rymmer 50 cl. Bjud hem dina vänner på en oförglömlig kväll och servera i de här härliga glasen! Weihenstephaner är ett bryggeri som håller till i Bayern i Tyskland och bryggeriet är ett av världens äldsta.

  76,00 kr
 • Ölglas Jacobsen Bramley Wit

  Jacobsen Bramley Wit är ett väldigt unikt och fint ölglas som är smalare nedtill och därefter blir bredare och bredare ju längre upp på glaset man tittar. Jacobsen är en serie med speciella öl framtagna av det danska bryggeriet Carlsberg. Glaset har texten Jacobsen på övre delen och strax under står det Bramley Wit. Just Bramley Wit är ett veteöl som är smaksatt med Bramleyäpple.

  (1)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 44

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4