OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Glas

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Ciderglas (0)
 2. Skämtglas (0)
 3. Vinglas (0)
 4. Ölglas (37)
 5. Övriga glas (6)
 6. Underlägg (1)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 39

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Ölglas Caffreys Cold Pint

  Ölglas Caffreys Cold Pint är ett väldigt stilrent och enkelt ölglas. Glaset är lite smalare i den nedersta tredjedelen för att bli marginellt bredare på den övre delen. Caffreys logga finns på ena sidan av glaset och den är grön med en gul ytterkant och texten i vit text står det Caffreys. Caffreys är ett irländskt öl som kommer från huvudstaden Dublin.

  76,00 kr
 • Ölglas Leo 28,5 cl

  Leo är snygga ölglas som rymmer 28,5 cl. Det positiva är dock att du kan fylla på glaset om och om igen med god öl eller annan passande dryck. Bjud hem dina vänner och servera ett gott glas kall öl och njut tillsammans av den goda smaken i de här fina ölglasen från Leo.

  Ordinarie pris 66,00 kr

  Special Price 29,00 kr

 • Ölglas McEwans Pint

  McEwan's pintglas ger dig en riktig pubkänsla hemma. Krönta ölglas som rymmer en pint.
  (2)
  43,00 kr
 • Ölglas Worthintons

  Ölglas Worthingtons är ett fint användbart glas som fyller sin funktion på alla sätt. Det passar utmärkt att använda så fort ölabstinensen tränger sig på. Glaset har Worthingtons logo på ena sidan av glaset där Worthington står i en text som är grön och det andra "T:et" är ett svärd i en röd sköld. Det här glaset kommer skänka dig mycket glädje och du kommer med största säkerhet att ha nytta av det här glaset. Worthingtons är ett engelskt bryggeri som grundades redan år 1761 och bryggeriet har sitt säte i Burton Upon Trent.

  43,00 kr
 • Ölglas Tuborg 40 cl

  Ölglas Tuborg är ett enkelt och stilrent glas som du kommer ha stor användning för då det passar till i stort sett alla tillfällen. Tuborg är en dansk öl som har anor hela vägen tillbaka till 1873 då det grundades i byn Hellerup som ligger strax utanför huvudstaden Köpenhamn. Glaset rymmer 40 cl god kall öl och hjälper dig att stilla ditt ölbehov. På ena sidan av glaset finns Tuborgs logo lite diskret på mitten i svart text på en grön bakgrund. Bjud hem dina närmsta vänner och dela glädjen av att dricka god öl ur ett fint glas. Tuborg har ingått i Carlsberggruppen sedan år 1970.

  21,00 kr
 • Ölglas Franziskaner 30 cl

  Ölglas Franziskaner är ett vackert ölglas med en fint designad form. Glaset rymmer 30 cl och går förträffligt att använda så fort öl ska immundigas oavsett om det är i ensamheten eller tillsammans med familj och vänner. Glaset är långt och förhållandevis smalt med en liten del strax under mitten som är lite smalare än övriga delar. På mitten av ena sidan på glaset finns Franziskaners logo i form av en munk som är på väg att dricka ur en sejdel. Franziskaner är ett tyskt veteöl som har sitt bryggeri i München där det grundades redan år 1363.

  (1)
  32,00 kr
 • Ölglas Vedett veteöl 33 cl

  Vedett Veteöls ölglas är ett kalssikt och enkelt ölglas som är utformat som ett vanligt dricksglas men det är lite större och rymmer 33 cl som ju är utmärkt då många öl innehåller samma mängd. Vedett är ett belgiskt veteöl från Duvel Moortgats bryggeri. Trots glasets enkelhet så har det en fin design och det har även Vedetts logga på ena sidan av glaset.

  66,00 kr
 • Ölglas Kronenbourg Blanc halvp

  Ett fint ölglas med det franska bryggeriet Kronenbourg som  ligger i Strasbourg som avbild. Rymmer en halv pint.

  (2)

  Ordinarie pris 32,00 kr

  Special Price 9,00 kr

 • Ölstövel 2,4 lit

  Att dricka ur en stövel är en konst i sig. Nyhet! Nu 2,4 liter till kanonpris!
  177,00 kr
 • Ölglas San Miguel

  Ölglas San Miguel är ett ölglas med stil som du kan använda vid alla tillfällen då öl ska drickas. Glaset har en unik och häftig design med en liten fot och sen en förhållandevis ganska liten kupa som är bred i botten och därefter avsmalnas den hela vägen till toppen. Glasets stil gör att upplevelsen av en öl blir högre och du kommer sätta högt pris på det här glaset. Bjud hem dina vänner på ölfest eller drick i din ensamhet, oavsett så kommer glaset att komma till mycket användning. San Miguel är ett känt spanskt bryggeri som har sina två bryggerier i Lleida och i Malaga.

  43,00 kr
 • Ölglas Adnams Pint

  Adnams Pint ölglas är ett perfekt glas att hälla upp din kalla öl i och njuta i fulla drag. Glaset har en enkelhet men samtidigt en elegans som inte bör underskattas. Servera dina vänner med glädje i det här glaset och deras ögon kommer att skina upp det där lilla extra. Glaset har Adnams logo på ena sidan.

  Adnams är ett bryggeri som hör hemma i Southwolk i Storbritannien där det haft sin tillverkning ända sedan slutet av 1800-talet, närmare bestämt 1890. Adnams öl är av sorten real ale vilket innebär att den innehåller en aktiv jästkultur även vid buteljering.

  (1)

  Ordinarie pris 43,00 kr

  Special Price 29,00 kr

 • Ölglas Carnegie Porter

  Ölglas Carnegie Porter 20 cl
  (5)
  54,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 39

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4