Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Drinkpinnar & Sugrör

Minskande ordning

   

10 artiklar

 • Collinssugrör 50 st

  Visst är det godare att dricka när man har ett sugrör?! Därför erbjuder vi nu 50 stycken Collinssugrör att använda oavsett om det är en läcker drink på festen eller ett iskallt vatten en varm sommardag. Det spelar ingen roll vilket tillfälle det är, ett sugrör förhöjer alltid känslan ett par steg på det man dricker. Collinssugrören finns i fem festliga färger.

  8,00 kr
 • Drinkpinne prisma 12 st

  Vill du förgylla din drink med en häftig drinkpinne så är det här produkten för dig. De här drinkpinnarna ger dig en en exklusiv känsla som inte bör underskattas. Drinkpinnarna använder du för att enkelt röra runt med i din goda drink. Drinkpinnen passar året om och det finns inget tillfälle som är olämpligt för användning av en fin drinkpinne.

  16,00 kr
 • Drinkpinne golfklubba 12 st

  Vill du förgylla din drink med en häftig drinkpinne så är det här produkten för dig. De här drinkpinnarna är formade som små golfklubbor som du enkelt rör runt med i glaset. Passar givetvis bäst under golfsäsongen, exempelvis efter en vunnen tävling. Paketet innehåller 12 stycken drinkpinnar i olika färger.

  18,00 kr
 • Drinkpinne palm 12 st

  Vill du förgylla din drink med en häftig drinkpinne så är det här produkten för dig. De här drinkpinnarna är formade som exotiska palmer som du enkelt rör runt med i glaset. Passar givetvis bäst under sommarsäsongen, exempelvis till en drink under en varm och skön sommarkvall. Paketet innehåller 12 stycken drinkpinnar.

  18,00 kr
 • Drinkparasoll folie 12 st

  Drinkparasoll gjorda i folie som du använder när du ska göra dina egna paraplydrinkar. Drinkparsollen ger drinken en extra dimension och det kommer garanterat påverka smaken med. Det sägs ju att man äter lika mycket med ögonen som med munnen..i det här fallet dricker man med ögonen. Vi utlovar en förhöjd känsla med de här fina drinkparasollerna. Säljes i 12-pack.

  13,00 kr
 • Drinkparasoll 12 st

  Drinkparasoll som du använder när du ska göra dina egna paraplydrinkar. Drinkparsollen ger drinken en extra dimension och det kommer garanterat påverka smaken med. Det sägs ju att man äter lika mycket med ögonen som med munnen..i det här fallet dricker man med ögonen. Vi utlovar en förhöjd känsla med de här fina drinkparasollerna. Säljes i 12-pack i blandade färger.

  (2)
  13,00 kr
 • Cocktailpinnar. Svärd 20 st

  Vill du förgylla din drink med en häftig cocktailpinne så är det här produkten för dig. De här cocktailpinnarna är formade som små svärd som du enkelt rör runt med i din cocktail. Passar utmärkt att använda året om. Förpackningen innehåller 20 stycken svärd i olika färger.

  5,00 kr
 • Sugrör böjbara 25 st

  25 böjbara sugrör till alla tillfällen!
  8,00 kr
 • Drinkpinne m knopp 12 st

  Vill du förgylla din drink med en häftig drinkpinne så är det här produkten för dig. De här drinkpinnarna har en fin knopp på toppen som ger det hela en exklusiv känsla som inte bör underskattas. Drinkpinnarna använder du för att enkelt röra runt med i din goda drink. Drinkpinnen passar året om och det finns inget tillfälle som är olämpligt för användning av en fin drinkpinne.

  16,00 kr
Minskande ordning

   

10 artiklar