OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Barspeglar

Vad är egentligen en alldeles egen bar hemma utan klassiska barspeglar? Den blir förmodligen ganska tråkig och man får inte riktigt till den där känslan av att man faktiskt befinner sig i en bar. Så om du väl har bestämt dig för att faktiskt fixa till en liten bar hemma hos dig kan du lika gärna slå på stort och hänga upp barspeglar på väggarna också. Du lär imponera på dina vänner nästa gång det vankas ölkväll hemma hos dig! Ett tips är att du köper hem lite olika varianter och gör ett snyggt kollage med barspeglarna på väggen till exempel.
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 25

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Spegel Glenfiddich 22x32

  En barspegel med motivet Glenfiddich. Spegelns mått är 22x32 i omkrets och tar därför inte så väldigt stor plats. Perfekt att placera bakom bardisken bland dina olika drinkmixar och andra alkoholhaltiga drycker som du som bartender bör ha! 

  Den ger en lite charmigare "look" till din hemmabar och fungerar såklart även som spegel. Centrerat på spegeln, det vill säga i mitten, är där en stor och stilig älg som poserar. Under älgen står det "Glenfiddich" vilket är namnet på en whiskysort. Denna whiskysort grundades 1887 av William Grant, som du säkert känner till. Detta destilleriet är det största av alla destillerier i hela Skottland som brygger single malt whisky. Ungefär 10 miljoner liter per år, bryggs det på Glenfiddichs destilleri!

  177,00 kr
 • Barspegel Beck's Bier 22x32

  Spegel Beck's Bier är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln ser man en röd oval där det står Brauerei Beck & Co och Bremen Germany i vit text. Mitt i ovalen står det Beck's Bier i vit text i en bakgrund som är grön. I ovalen syns också en sköld med en nyckel i. Beck's Bier är en tysk storsäljande öl. Spegeln passar perfekt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt enbart vid fest. Den monteras väldigt enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en ölälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Barspegel Johnnie Walker 22x32

  Spegel Johnnie Walker är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln står det Johnnie Walker Scotch Whiskey Born 1920 - still going strong. Ovanför texten finns logon i form av en gående man med hög hatt, höga stövlar, monokel och en liten käpp. Johnnie Walker grundades 1820 i Skottland och finns att köpa i nästan alla världens länder. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  Ordinarie pris 177,00 kr

  Special Price 139,00 kr

 • Barspegel Jameson 22x32

  Spegel Jameson är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln står det Jameson Irish Whiskey och Jamesons logo finns också mitt på spegeln. Jameson är en irländsk whiskey som grundades år 1780 i huvudstaden Dublin. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Barspegel Dewars 22x32

  Spegel Dewars är en användbar spegel i storleken 22x33 cm och den har en fin trram i brun färg. På spegeln står det Dewar´s med stor röd text och under står det Finest Scotch Whisky. Dewars varumärke grundades redan år 1846 i Skottland. Den monteras väldigt snabbt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  Ordinarie pris 177,00 kr

  Special Price 139,00 kr

 • Barspegel Campari 22x32

  Spegel Campari är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en träram i en modern brun färg. På spegeln står det Campari högst upp i en text som är vit på en blå bakgrund. Under finns det två textrutor där det bland annat står "Bitter" och "Davide Campari". Campari är en välkänd aperitif som grundades i mitten på 1860-talet av Gaspare Campari som gav namn åt drycken. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden.Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en romälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Barspegel Coca Cola 10 glas 22x32

  Spegel Coca Cola 10 glas är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln ser man 10 glas med Coca Cola som står på en rad på det sättet att man ser det första glaset mest och resterande glas ser man mindre och mindre utav.Coca Cola är en läsk som grundades år 1886 i USA och är ett av världens största varumärken. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en colaälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Barspegel Bacardi 22x32

  Spegel Bacardi är en unik och väldigt användbar spegel i storleken 22x33 cm. På spegeln står det Rum Bacardi Superior högst upp och alldeles under finns Bacardis välkända logo. Under logon står det Puerto Rican Rum. Bacardi är en populär rom från Bermuda. Spegeln passar galant att ha i baren där hemma om du vill ha det där lilla extra men givetvis passar den även utmärkt när det är tid för lite fest. Den sätts upp på ingen tid alls och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som gåva till exempelvis en romälskande vän i din bekantskapskrets.

  Ordinarie pris 177,00 kr

  Special Price 139,00 kr

 • Barspegel Bushmills 22x32

  Spegel Bushmills är en fin och användbar spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln finns där ett valv med tre stjärnor högst upp i valvet. Under stjärnorna står det Old Bushmills Irish Whiskey och vidare ner så finns Bushmills logo. Bushmills är en nordirländsk whiskey som startade sin tillverkning år 1608. Spegeln passar jättebra i baren där hemma om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är tid för lite fest. Den monteras upp på nolltid och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som gåva till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Barspegel Beefeater gin 22x32

  Spegel Beefeater är en snygg spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln står det Beefeater London Distilled Dry Gin med röda stora bokstäver. I mitten av spegeln finns också Beefeaters välkända logo. Beefeater är ett gin som produceras i den engelska huvudstaden London. Spegeln passar strålande i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även jättebra när det är dags för fest. Den monteras väldigt enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en ginälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • White Labs Belgian Wit II Ale WLP410

  White Labs Belgian Wit II Ale WLP410 är något kryddigare än WLP400. Den lämnar en något högre sötma och används till att jäsa Belgian Wit, Kryddiga Ales, Veteale och andra specialöl.

  Förjäsbarhet: 70-75%
  Alkoholtolerans: 5-10% 
  Flockning: Låg till medel
  Jästemperatur: 19-23 °c

  84,00 kr
 • Kolsyrepatron 300 g

  Kolsyrepatron som passar till Richie Carbonator, Soda Maxx, Soda Stream (gamla typen), Fatölsanläggning mm.
  254,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 25

 1. 1
 2. 2
 3. 3