OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Barspeglar

Vad är egentligen en alldeles egen bar hemma utan klassiska barspeglar? Den blir förmodligen ganska tråkig och man får inte riktigt till den där känslan av att man faktiskt befinner sig i en bar. Så om du väl har bestämt dig för att faktiskt fixa till en liten bar hemma hos dig kan du lika gärna slå på stort och hänga upp barspeglar på väggarna också. Du lär imponera på dina vänner nästa gång det vankas ölkväll hemma hos dig! Ett tips är att du köper hem lite olika varianter och gör ett snyggt kollage med barspeglarna på väggen till exempel.
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 24

 1. 1
 2. 2
 • Kapsylapparat bänkmodell

  En rejäl kapsylaparat till budgetpris.
  (13)
  329,00 kr
 • Barspegel Jameson 22x32

  Spegel Jameson är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln står det Jameson Irish Whiskey och Jamesons logo finns också mitt på spegeln. Jameson är en irländsk whiskey som grundades år 1780 i huvudstaden Dublin. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Barspegel Paddy 22x32

  Spegel Paddy har storleken 22x33 cm och har en brun fin träram runt sig. På spegeln står det Paddy och Whiskey Of Ireland. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även förträffligt när det är dags för fest. Den monteras väldigt enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet. Paddy är en whiskey som produceras i den irländska staden Cork. 

  177,00 kr
 • Barspegel Bushmills 22x32

  Spegel Bushmills är en fin och användbar spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln finns där ett valv med tre stjärnor högst upp i valvet. Under stjärnorna står det Old Bushmills Irish Whiskey och vidare ner så finns Bushmills logo. Bushmills är en nordirländsk whiskey som startade sin tillverkning år 1608. Spegeln passar jättebra i baren där hemma om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är tid för lite fest. Den monteras upp på nolltid och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som gåva till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Barspegel Coca Cola Cold 22x32

  Barspegel Coca Cola Cold är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln ser man en glasflaska med cola stå mitt ute i snön med lite snötäckta berg i bakgrunden. Ovanför flaskan med cola står det Cold med stora blå isiga bokstäver. Coca Cola grundades år 1886 i USA och är ett av världens största varumärken. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en colaälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Spegel Murphys 22x32

  Spegel Murphys har storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. Den monteras oerhört enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Mitt på spegeln finns Murphys logga med texten Murphy`s Irish Stout. Ovanför logon står det Extra quality och under logon står det Lady´s well brewery. Murphy´s bryggeri hör hemma i Cork på Irland där det har anor ända tillbaka till 1856. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som gåva till exempelvis en ölälskande vän i din närhet.

  (1)
  177,00 kr
 • Plastflaska 250 ml

  Flaska i polyeten. Korken är i polypropylen. En simpel men ack så användbar flaska där du kan förvara vin eller annan god dryck du framställt på egen hand.
  (1)
  10,00 kr
 • Barspegel Campari 22x32

  Spegel Campari är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en träram i en modern brun färg. På spegeln står det Campari högst upp i en text som är vit på en blå bakgrund. Under finns det två textrutor där det bland annat står "Bitter" och "Davide Campari". Campari är en välkänd aperitif som grundades i mitten på 1860-talet av Gaspare Campari som gav namn åt drycken. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden.Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en romälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • Barspegel Smirnoff 22x32

  Barspegel Smirnoff har storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. Mitt på spegeln finns den nu mer världsberömda Smirnofflogon i form av en sköld, mantel och kungakrona. I skölden står det bland annat Vodka och Pierre Smirnoff. Ovanför logon står det Smirnoff i stor vit text på en bakgrund som är röd. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Smirnoff är en rysk vodka som grundades redan omkring år 1860 i huvudstaden Moskva. Spegeln passar utmärkt i baren där hemma om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en vodkaälskande vän i din närhet.

  177,00 kr
 • White Labs Belgian Wit II Ale WLP410

  White Labs Belgian Wit II Ale WLP410 är något kryddigare än WLP400. Den lämnar en något högre sötma och används till att jäsa Belgian Wit, Kryddiga Ales, Veteale och andra specialöl.

  Förjäsbarhet: 70-75%
  Alkoholtolerans: 5-10% 
  Flockning: Låg till medel
  Jästemperatur: 19-23 °c

  84,00 kr
 • Barspegel Johnnie Walker 22x32

  Spegel Johnnie Walker är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln står det Johnnie Walker Scotch Whiskey Born 1920 - still going strong. Ovanför texten finns logon i form av en gående man med hög hatt, höga stövlar, monokel och en liten käpp. Johnnie Walker grundades 1820 i Skottland och finns att köpa i nästan alla världens länder. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  Ordinarie pris 177,00 kr

  Special Price 139,00 kr

 • Barspegel JD Bottle 22x32

  Spegel JD Bottle har storleken 22x33 cm och har en snygg brun träram runt sig. På spegeln syns en flaska Jack Daniels och bredvid står ett glas som är fyllt med whisky och is. På toppen av spegeln står det Jack Daniels i röda bokstäver och precis under står det Tennessee Whisky i svarta bokstäver. Jack Daniels är en av världens mest berömda whiskysorter och den tillverkas i Lynchburg i delstaten Tennessee i Usa. Spegeln passar utmärkt i baren där hemma om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även förträffligt när det är dags för fest. Den monteras väldigt enkeltoch den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskyälskande vän i din närhet.

  (1)
  177,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 24

 1. 1
 2. 2