Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Bar

Har du en liten bartender inom dig? Vare sig du bara behöver en enkel korskruv till ett fullfjädrat bartender kitt, så har vi vad du behöver för din hemma bar. Eller varför inte sätta upp en snygg barspegel på väggen. Barhandukar. ett stort sortiment av öl, champagne och vinglas. Våra vinställ är mycket populära och snygga.

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Glas (50)
 2. Barhanddukar (22)
 3. Gräddsifoner & Tillbehör (28)
 4. Ölöppnare (3)
 5. Korkskruvar (9)
 6. Övriga tillbehör (26)
 7. Barspeglar (28)
 8. Barskyltar (8)
 9. Vinställ (24)
 10. Patroner till Gräddsifoner (2)
 11. Shakers (16)
 12. Droppkorkar (14)
 13. Drinkpinnar & Sugrör (10)
 14. Dosering (8)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 35

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Barspegel Pepsi Cola 22x32

  Spegel Pepsi Cola är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en brun fin träram runt sig. På spegeln står det Drink Pepsi Cola Delicious - Healthful och det står skrivet i en lite äldre stil som är synonymt för hela spegeln. Pepsi Cola grundades i USA i början på 1890-talet och var från början tänkt att användas mot magsont. Spegeln passar perfekt i baren där hemma om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Den monteras på nolltid och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som gåva till exempelvis en pepsiälskande vän i din närhet.

  167,00 kr
 • Bardosör T-rondell

  Bardosör T-rondell är ett roterande flaskställ där du lätt når precis den flaskan du vill ha för tillfället. Flexibel placering av flaskorna utan någon montering. Passar flaskor mellan 0,7 - 1 liter. 

  1 469,00 kr
 • Fritz Cap

  Frits Cap är en lång och något böjd droppkork med en skyddande kork som ser till att din dryck inte utsätts för kontaminering. Korken sitter fast i en liten ring som gör att du slipper tappa bort den. Hygienisk och enkel att rengöra.

   

  16,00 kr
 • BOTTLE MASTER 3000® - 40 ml

  BOTTLE MASTER 3000® - 40 ml låter dig dosera snabbt och precis med endast en sekund till nästa servering. Med sin auto-stop funktion fungerar den helt utan rörliga delar och skyddar din dryck mot insekter och annat. Modern design och tålig nog att hålla kyld ner till -10 grader. 

  93,00 kr
 • Prima bardosör 4 cl

  Prima bardosör 4 cl gör doseringen enklare än någonsin. Genomtänkt system för droppfri servering med silikonpackningar. Garanterar snabb och precis dosering utan några komplikationer. Enkel att rengöra.

  104,00 kr
 • Shaker Gloss 50 cl

  Shaker Gloss 50 cl är en tredelad shaker med själva kroppen, en sil samt lock. Locket är helt lufttätt och låter dig skaka utan oroa för spill. Helt i rostfritt stål med en mycket glansig finish. Rymmer 50 cl och finns även i en större modell som rymmer 70 cl.

  135,00 kr
 • Muddler Caipi

  Muddler Caipi är en stilren muddler i naturlig bok. 20 cm lång och en omkrets på 2,5 cm.

  135,00 kr
 • Muddler Professionell

  Muddler Professionell är en solid muddler i professionell design. Undersidan har små piggar för att utvinna så mycket smaker som möjligt. Muddlern är gjort i mörkt, robust trä och är helt obehandlad. Trots det står den sig väl mot fläckar och missfärgningar.

  167,00 kr
 • Shaker Gloss 70 cl

  Shaker Gloss 70 cl är en tredelad shaker med själva kroppen, en sil samt lock. Locket är helt lufttätt och låter dig skaka utan oroa för spill. Helt i rostfritt stål med en mycket glansig finish. Rymmer 70 cl och finns även i 50 cl.
  156,00 kr
 • Kapsylöppnare Speed

  Kapsylöppnare Speed är en öppnare i rostfritt stål och precis en sån osm du ser servitören ha i sitt förkläde. Den är exakt, snabb och snygg. Fungerar utmärkt till hemmabaren eller om du bara vill öppna flaskor på ett stiligt sätt. 

  41,00 kr
 • Brännare

  En brännare av hög kvalité. Ett måste för en perfekt Creme brulee, eller varför inte bränna av sockerkanten på en god Irish coffe?

  209,00 kr
 • Troika Korkskruv m. spärrfunktion

  Korkskruv med den fiffiga lilla finessen av spärrfunktion. Du behöver aldrig skruva hela varv utan kan enkelt dra tillbaka korkskruven för att skruva i den ytterligare. När flaskan är öppen sätter du på plasthylsan och har en flaskförslutare.

  177,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 35

 1. 1
 2. 2
 3. 3