Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Kröka

Fler och fler har upptäckt nöjet att brygga sitt eget öl eller vin. Vi har över 20 års erfarenhet av hembryggning. Att brygga sitt eget öl eller vin är både kul och billigt. Det är enkelt att komma igång och snart har du ditt hemmagjorda vin eller öl i kylskåpet. Här hittar du också allt som hör till en bar, eller olika verktyg för en bartender eller hembryggare.
Bläddra utifrån
Kategori
 1. Bar (34)
 2. Hembryggning (59)
 3. Flaskor & Burkar (38)
 4. Vattenrenare (0)
 5. Kosttillskott (4)
 6. Sällskapsspel (0)
 7. REA (1)
 8. Skämtprodukter (0)
 9. Presentpåsar (15)
 10. Förkläden (28)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 53

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Mangrove Jacks Carbonation Drops

  Mangrove Jack´s Carbonation Drops
  55,00 kr
 • Coopers Family Secret Amber Ale

  Coopers Family Secret Amber Ale
  165,00 kr
 • Celeia Pellets 100 g

  En relativt ny europeisk humlesort som har sitt ursprung hos Styrian Golding. Passar perfekt till Lager, English Bitter och Ales. 

   

  Arom/Smak: Angenäm, Fruktig, Kryddig och jordig.  

  Alfasyran ligger mellan 4-6 %. 

  54,00 kr
 • Gräddsifon 0.5 liter Silver/vit

  Behållare i polerad aluminium med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717.
  (7)
  366,00 kr
 • Vinfabrik för egna frukter

  Gör eget vin av dina frukter och bär!

  Från 4:-/flaska!

  Stora Jäskitet + Jässats för egna frukter och bär.

  Du får en komplett utrustning för att jäsa och tappa upp ditt vin på flaskor (flaskor samt saftsil ingår ej), samt komplett jässats med 23 olika recept för egna frukter eller bär.

  Paketet innehåller 2 st 30-liters jäshinkar, 1 st jäsrör, 1 st hävert, 1 st jäsningsmätare, 1 st korkapparat med hävarm, 30 st vinkork, rengöringsmedel, enzym, vinjäst med specialnäring, jässtopp, samt klarningsmedel.
  (39)
  366,00 kr
 • Ölglas Foster's

  Ölglas Foster`s är ett fint och klassiskt glas som fyller sin funktion på alla sätt. Det passar utmärkt att använde när du än känner att ett glas öl är nära till hands. Glaset har Foster`s logo på ena sidan av glaset och under själva logon står det Foster`s i vita bokstäver. Både logon och texten finns i en karta som utgör Australien. Foster`s är en internationellt känd öl som härstammar från just Australien så därför kartan finns med på glaset. Du kommer ha stor glädje och nytta av det här glaset och du komer tycka öl är godare än på länge. 

  (1)
  43,00 kr
 • Ölglas Worthintons

  Ölglas Worthingtons är ett fint användbart glas som fyller sin funktion på alla sätt. Det passar utmärkt att använda så fort ölabstinensen tränger sig på. Glaset har Worthingtons logo på ena sidan av glaset där Worthington står i en text som är grön och det andra "T:et" är ett svärd i en röd sköld. Det här glaset kommer skänka dig mycket glädje och du kommer med största säkerhet att ha nytta av det här glaset. Worthingtons är ett engelskt bryggeri som grundades redan år 1761 och bryggeriet har sitt säte i Burton Upon Trent.

  43,00 kr
 • Ölglas Green King

  Ölglas Greene King är ett ölglas med klass som du kan nyttja vid alla tillfällen då öl ska drickas. Greene King är ett brittiskt bryggeri som har sitt säte i Suffolk. Greene King grundades redan år 1799. Glaset har en traditionell klassisk design med en smal botten som breddas ju längre upp mot toppen man kommer. Glaset har Greene Kings logo på mitten av ena sidan av glaset som visar en kungakrona som det står Greene King under. Bjud hem dina nära och kära på en trevlig ölkväll eller drick i din ensamhet, oavsett så kommer glaset att komma till stor användning. 

  (1)
  43,00 kr
 • Barhandduk Stella Artois

  Ett måste för hemmabaren!

  43,00 kr
 • Barhandduk White Horse

  Ett måste för hemmabaren!
  43,00 kr
 • Barhandduk Sherlock Holmes

  Ett måste för hemmabaren!
  43,00 kr
 • Barhandduk Heineken

  Ett måste för hemmabaren!
  43,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 53

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5