Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Hem och Kök

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Gräddsifoner (27)
 2. Flaskor & Burkar (34)
 3. Kökstillbehör (37)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 36

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Laguiole Bestickset 24 Delar

  Bestickset från Laguiole i en fyra våningar hög trälåda. Innehåller sex stycken Gafflar, Knivar, Matskedar samt Teskedar och kan med fördel förvaras i sin medjöjande trälåda. 

  805,00 kr
 • Mad Millie Surdegsjäst och kultur 3-pack

  Mad Millie Surdegsjäst och kultur är ett paket med tre stycken påsar av jäst och startkultur för att baka surdegslimpa. Kräver ingen förkultivering och du tillsätter den direkt i din deg. Om du har köpt Mad Millie´s 15 min Surdegskit och vill fortsätta göra bröd så är det här påsarna som krävs.

  Förvara i frysen för optimal livslängd. Innehåller mjölk/mjölkprodukter.

   

  73,00 kr
 • Laguiole Elektrisk Salt- och Pepparkar

  En elektrisk Salt, eller Pepparkar i vackert Bambu. Fyll på med Salt eller Peppar, stoppa i tre stycken AAA-batterier (ingår ej) och du är redo! Tryck på knappen högst upp och karet lyser med en liten lampa samtidigt som den river ner din krydda i, eller över maten. Eftersom själva dispensern är genomskinlig går det utmärkt att ha två likadana kar då du enkelt ser vilken som är fylld med Salt respektive Peppar.
  275,00 kr
 • Laguiole Ostkupa

  Snygg ostbricka i trä och sten med tillhörande glaskupa. Servera dina ostar snyggt och se till att de håller sig skyddade. Perfekt för Buffébordet eller till grillfesten.
  (1)

  Ordinarie pris 582,00 kr

  Special Price 494,00 kr

 • Laguiole Rivjärn

  Laguiole Rivjärn är ett kontformat rivjärn med två olika grovlekar. Komplett med en snygg träplatta.
  264,00 kr
 • Laguiole Svampkniv

  Svampkniv från Laguiole med läckert handtag i trä. Komplett med en liten svampborste, två knivar och dessutom kapsyl, och korköppnare.
  190,00 kr
 • Mad Millie Yoghurt Thickener

  Mad Millie Yoghurt Thickener innehåller det som ger din Yoghurt dess perfekta konsistens och textur. Bland en matsked Yoghurt Thickener, två matskedar råsocker (valfritt) och 1,1 dl kokosmjölk innan du tillsätter yoghurtmixen. 

  41,00 kr
 • Mad Millie Coconut Yoghurt

  Mad Millie Coconut Yoghurt
  190,00 kr
 • Mad Millie 15 min Surdegskit

  Gör din egen surdegslimpa med bara 15 minuters handkraft.
  Med Mad Millie 15 min Surdegskit får du all utrustning, ingredienser och bruksanvisning som du behöver för att göra ditt dagliga bröd. Dessutom slipper du helt och hållet knådande! Bland helt enkelt mjöl, medföljande salt och startkulturen tillsammans i en skål och använd den medföljande specialgjorda degvispen. Täck och låt den jäsa under 20 timmar innan du gräddar den i ugnen.

  Surdegslimpan kommer ut med en härligt krispig yta med luftig insida. Ät tillsammans med hemmagjort smör, olivolja eller ditt favoritpålägg.

   

  (1)
  211,00 kr
 • Mad Millie Kefir Kit

  Kefir är en utsökt,hälsosam dryck innehållande levande kefirkultur.

  (2)
  158,00 kr
 • Mad Millie Greek Yoghurt

  Mad Millie Greek Yoghurt

  Ordinarie pris 169,00 kr

  Special Price 119,00 kr

 • Mad Millie Kefirkultur x 2

  Mad Millie Kefirkultur x2 är kulturen som du får i Kefir Startkit. Passa på att köpa några extra Kefirkulturer så att du kan fortsätta göra god och hälsosam Kefir.

  84,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 36

 1. 1
 2. 2
 3. 3