Vinfabriken för hemgjort eget vin

Trygg Ehandel Distanshandel sedan 1991 Enhetsfrakt Swish

Warning!

Om du vill frhindra barn frn att f tillgng till sidor med visst innehll, s finns det ett antal olika programvaror som filtrerar innehllet genom olika nyckelord och automatiskt frhindrar tillgng till webbsidor med vuxeninnehll. ICRA (www.icra.org/webmasters) Cybersitter (www.cybersitter.com) Cyber Patrol (www.cyberpatrol.com Net Nanny (www.netnanny.com) Win Kindersicherung (www.salfeld.de)

E-Cigaretter & Tillbehör

Rökning är allt annat än en hälsosam vana, det är nog alla medvetna om. Trots det är det många som röker. Vissa kör på feströkning medan andra är beroende och inte klarar sig utan minst en cigarett om dagen. Och det är inte lätt att sluta om man väl är fast. Anledningen kan variera. En del rökare uppskattar smaken för mycket för att lägga av, andra känner behov av nikotinet och vissa har gjort det till en del av sin vardag.

Om man vill försöka lägga suget åt sidan till viss del men ändå ha kvar den där pinnen mellan fingrarna kan man prova en så kallad e-cigarett. När du köper en e-cigarett laddar du den via USB och tillsätter ett filter. Ett sådant filter kommer att ge dig runt 350 till 400 bloss. Du skonar omgivningen eftersom det inte luktar samtidigt som du själv fortfarande känner av smaken.

Artiklar 1 till 12 av totalt 13

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

Rutnät  Lista 

Minskande ordning