Trygg Ehandel Distanshandel sedan 1991 Enhetsfrakt Swish

Warning!

Om du vill frhindra barn frn att f tillgng till sidor med visst innehll, s finns det ett antal olika programvaror som filtrerar innehllet genom olika nyckelord och automatiskt frhindrar tillgng till webbsidor med vuxeninnehll. ICRA (www.icra.org/webmasters) Cybersitter (www.cybersitter.com) Cyber Patrol (www.cyberpatrol.com Net Nanny (www.netnanny.com) Win Kindersicherung (www.salfeld.de)

Startpaket American Blend

Pris
Kvalitet
13 recension(er) Lägg till i favoriter

Status: I lager

259,00 kr
- +
ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 13

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
God kvalité till mycket bra pris! Skrivet av Mats Magnus
Pris
Kvalitet
Ett bra startpaket, tobaken blir precis lagom att skära efter ett dygn, inte för blöt.Den blir också precis lagom
skuren med denna kvarn. Det går bra att bara mala med fingrarna när tobaken torkat om man vill ha ännu mer finfördelad tobak. Detta beroende på vilken rullmaskin man använder. Lite kvistar får man ta bort men inte speciellt mycket. Mycket mindre än jag trodde. Lagom stark smak (American blend) bra glöd också. Bra produkter till en billig penning.
(Skrevs den 2015-03-18)
Ok Skrivet av Dzemila
Pris
Kvalitet
Helt ok (Skrevs den 2015-01-31)
prisvärt 10 stjärnor Skrivet av kerstin
Pris
Kvalitet
mycket bra skärmaskin bäst när man skär tobaken 3gånger även tobaksstjälkarna ger en fin arom om den torkas väl och krossas i mortel sedan blandas med tobaken (Skrevs den 2015-01-01)
Utmärkt Skrivet av Ann-Sofie
Pris
Kvalitet
Hej!
Tyckte att det gick bra att göra egen tobak av råtobak, smaken på tobaken var utmärkt och cigaretterna räcker länge.
Dessutom sparar jag pengar mot att köpa cigarettpaket och tobak av råtobak är dessutom fria från tillsatser och skräp.
Med rullapparaten gjorde jag fina cigaretter med det tunna papperet och filtret. Cigarettasken i plast är bra då den i motsats till papperspaket håller och jag slipper trasiga cigpaket och brutna cigaretter. Detta var helt perfekt.

Vänliga Hälsnigar Ann-Sofie Stenman (Skrevs den 2015-01-01)
Ett bra startpaket Skrivet av Johan Kristofer Fredrik
Kvalitet
Pris
Ett bra startpaket står tydligt hur man ska göra och kvarnen va bra men jag hade viljat att man hade fått med extra skär blad till den (Skrevs den 2014-12-23)
10 stjärnor Skrivet av Eva Kristina
Pris
Kvalitet
Äntligen kan jag röka cigaretter som är nästan bättre smak på än köpecigaretter. :)
Att sen priset blir 1/20 av köpecigaretter älskar min plånbok. :)
Har räknat ut att dessa kostar mig lite drygt 3:-/ paketet.
Så nu är jag en nyfrälst Stamkund hos Röka Kröka Göka (Skrevs den 2014-12-15)
Bra Skrivet av Berit
Pris
Kvalitet
Helt ok paket till "nybörjare" som ska lära sig göra nästintill gratis rök. Lite mycket kvistar kanske, men är ok med det då röken blir billig. Bra kvarn att mala tobaken med. Bra smak på tobaken tycker min sambo, själv kryddar jag med mentholkryddan så jag inte känner tobakssmaken. :) (Skrevs den 2014-11-12)
bra Skrivet av ingegerd
Pris
Kvalitet
bra köp o snabb leverans (Skrevs den 2014-11-08)
gott Skrivet av jonas
Pris
Kvalitet
lite lätt å plastik,men absolut prisvärd..kanon tummen upp.. (Skrevs den 2014-09-30)
nöjd Skrivet av rikardRikard
Pris
Kvalitet
Tobakskvarnen fungerar utmärkt och tobaken smakade grymt gott. (Skrevs den 2014-09-25)

Artiklar 1 till 10 av totalt 13

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recencerar: Startpaket American Blend

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet