Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

  • Startpaket American Blend

Startpaket American Blend

Kvalitet
Pris
28 recension(er)
259,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 28

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Absolut helnöjd review by Staffan on 2016-03-15
    Pris
    Kvalitet

    Jag har inte så mycket att jämföra med eftersom jag är nybörjare, har aldrig "pysslat" med detta. Men jag är jättenöjd med det startpaket och hylsor jag beställde. Funkar och smakar som det ska likväl som att det passar min smak. Bonusen är ju den ekonomiska besparingen . Gillar företagets agerande.....

  2. Jätte bra grejor.... review by Staffan on 2016-03-07
    Pris
    Kvalitet

    Första gången i hela mitt liv som cigarettbyggare.
    Intressant men svettig so om jag skottat snö

  3. Mkt bra. review by Emil on 2016-02-08
    Kvalitet
    Pris

    Jag själv röker inte utan gör cigaretterna åt mamma. "Förstklassiga" har mamma sagt, inte alls sämre än köpecigaretter. Jag har smakat på ett par stycken och de har en bra tobakssmak och är inte svagare än skräpet de säljer i affärerna. Köpecigaretter består ofta av inte mer än 40% tobaksblad. Resten är nermalda stjälkar och annat skräp plus kemikalier för att göra dem mer beroendeframkallande. Här får man 100% tobaksblad.
    Ska beställa ett helt kilo nästa gång av American blend och ett halvt kilo av Virginia blend.

    Tips: kurera den malda och lätt fuktiga tobaken i glasburkar i några veckor så smakar tobaken bättre.

  4. Kalasbra! review by Christoffer on 2015-11-13
    Kvalitet
    Pris

    Riktigt nöjd med allt, bra leveranstid och kvalitet på tobaken! Kvarnen fungerar utmärkt och hylsorna gör sitt jobb perfekt. Rullmaskinen var riktigt bra också med tanke på det låga priset, 5 av 5!

  5. Mycket bra review by Robert on 2015-11-02
    Kvalitet
    Pris

    Produkten är väldigt bra men jag måste skära tobaken 2ggr för att den ska bli lika finskuren som fabriksskuren tobak.

  6. Bra grejjer ! review by Jan-Åke on 2015-08-14
    Kvalitet
    Pris

    Fick hem produkterna idag och är mycket nöjd , Kvarn/skärare funkade galant och var enkel att sätta ihop. Skärde i lagom storlek för att rulla ciggen med. Gick snabbt och utan problem. Och med ett sådant pris kan man ju inte klaga hehe.. Tobaken va kalas den med bara att skära och rulla , bra smak och kick i tobaken som den är . Tack

  7. prisvärt review by Jimmy on 2015-06-10
    Pris
    Kvalitet

    Prisvärt

  8. +++ review by petra on 2015-05-15
    Pris
    Kvalitet

    Bra packat, snabb leverans. Tobak i fin kvalitet och bra kvarn. Behövde dock köra tobaken 2ggr i kvarnen för att få den bra till cigg. Bra startpaket.

  9. 6 review by Rosander on 2015-05-14
    Pris
    Kvalitet

    Mycket bra tobak! Passar rökare som röker standardcigaretter!
    Mindre nöjd med skärmaskinen! Den fungerar men kvalitén är inte hög, och den hugger ofta vid malning!
    Kommer investera i en elektrisk kaffemalare, eller en större maskin, etc.
    Rekommenderas!

  10. Mycket god tobak med mycket bra pris men tyvärr av en lägre kvalitet review by Bengt Kenneth on 2015-05-13
    Pris
    Kvalitet

    Tobaken var löspackad istället för pressad i kakor som jag är van vid.
    Det gjorde att det var mycket lättare att fukta den.
    Tyvärr var det mycket stammar i tobaken samt trasiga blad med mycket småkrafs som inte gick att skära.
    Med skärmaskinen som ingick i startpaketet så lyckades jag inte skära tobaken tillräckligt fint för att rulla cigaretter.
    Vet inte om det berodde på att tobaken inte var pressad eller ifall den var för grovt ställd.
    Det hela slutade med att jag skar den för hand med en mycket vass kniv.
    Tobaken hade en mycket god smak för mig som gillar tobak som är light.
    Inga tobaksessenser behövdes överhuvudtaget.

Artiklar 1 till 10 av totalt 28

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recencerar: Startpaket American Blend

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Kvalitet
Pris