Gårdsfest

Trygg Ehandel Distanshandel sedan 1991 Enhetsfrakt Swish

Warning!

Om du vill frhindra barn frn att f tillgng till sidor med visst innehll, s finns det ett antal olika programvaror som filtrerar innehllet genom olika nyckelord och automatiskt frhindrar tillgng till webbsidor med vuxeninnehll. ICRA (www.icra.org/webmasters) Cybersitter (www.cybersitter.com) Cyber Patrol (www.cyberpatrol.com Net Nanny (www.netnanny.com) Win Kindersicherung (www.salfeld.de)

Startpaket American Blend

Pris
Kvalitet
22 recension(er) Lägg till i favoriter

Status: I lager

259,00 kr
- +
ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 22

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
prisvärt Skrivet av Jimmy
Pris
Kvalitet
Prisvärt (Skrevs den 2015-06-10)
+++ Skrivet av petra
Pris
Kvalitet
Bra packat, snabb leverans. Tobak i fin kvalitet och bra kvarn. Behövde dock köra tobaken 2ggr i kvarnen för att få den bra till cigg. Bra startpaket. (Skrevs den 2015-05-15)
6 Skrivet av Rosander
Pris
Kvalitet
Mycket bra tobak! Passar rökare som röker standardcigaretter!
Mindre nöjd med skärmaskinen! Den fungerar men kvalitén är inte hög, och den hugger ofta vid malning!
Kommer investera i en elektrisk kaffemalare, eller en större maskin, etc.
Rekommenderas! (Skrevs den 2015-05-14)
Mycket god tobak med mycket bra pris men tyvärr av en lägre kvalitet Skrivet av Bengt Kenneth
Pris
Kvalitet
Tobaken var löspackad istället för pressad i kakor som jag är van vid.
Det gjorde att det var mycket lättare att fukta den.
Tyvärr var det mycket stammar i tobaken samt trasiga blad med mycket småkrafs som inte gick att skära.
Med skärmaskinen som ingick i startpaketet så lyckades jag inte skära tobaken tillräckligt fint för att rulla cigaretter.
Vet inte om det berodde på att tobaken inte var pressad eller ifall den var för grovt ställd.
Det hela slutade med att jag skar den för hand med en mycket vass kniv.
Tobaken hade en mycket god smak för mig som gillar tobak som är light.
Inga tobaksessenser behövdes överhuvudtaget. (Skrevs den 2015-05-13)
Bra Skrivet av Päivi
Kvalitet
Pris
Bra produkt (Skrevs den 2015-04-23)
Bra Skrivet av Marie Ingeborg
Pris
Kvalitet
Bra men svårt att få isär delarna då dem skall diskas. (Skrevs den 2015-04-16)
God kvalité till mycket bra pris! Skrivet av Mats Magnus
Pris
Kvalitet
Ett bra startpaket, tobaken blir precis lagom att skära efter ett dygn, inte för blöt.Den blir också precis lagom
skuren med denna kvarn. Det går bra att bara mala med fingrarna när tobaken torkat om man vill ha ännu mer finfördelad tobak. Detta beroende på vilken rullmaskin man använder. Lite kvistar får man ta bort men inte speciellt mycket. Mycket mindre än jag trodde. Lagom stark smak (American blend) bra glöd också. Bra produkter till en billig penning.
(Skrevs den 2015-03-18)
jätte nöjd Skrivet av Johanna
Pris
Kvalitet
Snabb leverans
Bra packat
och jätte bra produkt (Skrevs den 2015-02-19)
Bra pris Skrivet av Bommen
Pris
Kvalitet
Mycket bra pris för mängden och kvarnen rekommenderar (Skrevs den 2015-02-18)
mycket bra Skrivet av rikard
Pris
Kvalitet
detta startpaket var över mina förväntningar (Skrevs den 2015-02-16)

Artiklar 1 till 10 av totalt 22

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recencerar: Startpaket American Blend

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet