Vinfabriken för hemgjort eget vin

Trygg Ehandel Distanshandel sedan 1991 Enhetsfrakt Swish

Warning!

Om du vill frhindra barn frn att f tillgng till sidor med visst innehll, s finns det ett antal olika programvaror som filtrerar innehllet genom olika nyckelord och automatiskt frhindrar tillgng till webbsidor med vuxeninnehll. ICRA (www.icra.org/webmasters) Cybersitter (www.cybersitter.com) Cyber Patrol (www.cyberpatrol.com Net Nanny (www.netnanny.com) Win Kindersicherung (www.salfeld.de)

Startpaket American Blend

Enligt konsumentverket får vi inte publicera recensioner på tobaksprodukter

Lägg till i favoriter

Status: I lager

259,00 kr
- +
ELLER
Erbjudande!

Startpaket American Blend

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 28

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Absolut helnöjd Skrivet av Staffan
Pris
Kvalitet
Jag har inte så mycket att jämföra med eftersom jag är nybörjare, har aldrig "pysslat" med detta. Men jag är jättenöjd med det startpaket och hylsor jag beställde. Funkar och smakar som det ska likväl som att det passar min smak. Bonusen är ju den ekonomiska besparingen . Gillar företagets agerande..... (Skrevs den 2016-03-15)
Jätte bra grejor.... Skrivet av Staffan
Pris
Kvalitet
Första gången i hela mitt liv som cigarettbyggare.
Intressant men svettig so om jag skottat snö (Skrevs den 2016-03-07)
Mkt bra. Skrivet av Emil
Kvalitet
Pris
Jag själv röker inte utan gör cigaretterna åt mamma. "Förstklassiga" har mamma sagt, inte alls sämre än köpecigaretter. Jag har smakat på ett par stycken och de har en bra tobakssmak och är inte svagare än skräpet de säljer i affärerna. Köpecigaretter består ofta av inte mer än 40% tobaksblad. Resten är nermalda stjälkar och annat skräp plus kemikalier för att göra dem mer beroendeframkallande. Här får man 100% tobaksblad.
Ska beställa ett helt kilo nästa gång av American blend och ett halvt kilo av Virginia blend.

Tips: kurera den malda och lätt fuktiga tobaken i glasburkar i några veckor så smakar tobaken bättre. (Skrevs den 2016-02-08)
Kalasbra! Skrivet av Christoffer
Kvalitet
Pris
Riktigt nöjd med allt, bra leveranstid och kvalitet på tobaken! Kvarnen fungerar utmärkt och hylsorna gör sitt jobb perfekt. Rullmaskinen var riktigt bra också med tanke på det låga priset, 5 av 5! (Skrevs den 2015-11-13)
Mycket bra Skrivet av Robert
Kvalitet
Pris
Produkten är väldigt bra men jag måste skära tobaken 2ggr för att den ska bli lika finskuren som fabriksskuren tobak. (Skrevs den 2015-11-02)
Bra grejjer ! Skrivet av Jan-Åke
Kvalitet
Pris
Fick hem produkterna idag och är mycket nöjd , Kvarn/skärare funkade galant och var enkel att sätta ihop. Skärde i lagom storlek för att rulla ciggen med. Gick snabbt och utan problem. Och med ett sådant pris kan man ju inte klaga hehe.. Tobaken va kalas den med bara att skära och rulla , bra smak och kick i tobaken som den är . Tack (Skrevs den 2015-08-14)
prisvärt Skrivet av Jimmy
Pris
Kvalitet
Prisvärt (Skrevs den 2015-06-10)
+++ Skrivet av petra
Pris
Kvalitet
Bra packat, snabb leverans. Tobak i fin kvalitet och bra kvarn. Behövde dock köra tobaken 2ggr i kvarnen för att få den bra till cigg. Bra startpaket. (Skrevs den 2015-05-15)
6 Skrivet av Rosander
Pris
Kvalitet
Mycket bra tobak! Passar rökare som röker standardcigaretter!
Mindre nöjd med skärmaskinen! Den fungerar men kvalitén är inte hög, och den hugger ofta vid malning!
Kommer investera i en elektrisk kaffemalare, eller en större maskin, etc.
Rekommenderas! (Skrevs den 2015-05-14)
Mycket god tobak med mycket bra pris men tyvärr av en lägre kvalitet Skrivet av Bengt Kenneth
Pris
Kvalitet
Tobaken var löspackad istället för pressad i kakor som jag är van vid.
Det gjorde att det var mycket lättare att fukta den.
Tyvärr var det mycket stammar i tobaken samt trasiga blad med mycket småkrafs som inte gick att skära.
Med skärmaskinen som ingick i startpaketet så lyckades jag inte skära tobaken tillräckligt fint för att rulla cigaretter.
Vet inte om det berodde på att tobaken inte var pressad eller ifall den var för grovt ställd.
Det hela slutade med att jag skar den för hand med en mycket vass kniv.
Tobaken hade en mycket god smak för mig som gillar tobak som är light.
Inga tobaksessenser behövdes överhuvudtaget. (Skrevs den 2015-05-13)

Artiklar 1 till 10 av totalt 28

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recencerar: Startpaket American Blend

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet