Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Öljäst

Här hittar du både flytande och frystorkad Öljäst.
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 32

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Öljäst Coopers

  Öljäst Coopers är en specialframtagen jäst för öltillverkning. Jästen används för att förbruka socker och istället ge alkohol, kolsyra och även ett gäng smakämnen.

  (3)
  13,00 kr
 • Öljäst SafBrew T-58

  Öljäst SafBrew T-58 är en öljäst som har en kryddig och estrig ton vilket ger en stark och härlig smakupplevelse. Öljästen passar även utmärkt att använda för kolsyrejäsning på flaska. Med sin höga prestanda så passar den väldigt bra i öl som har en alkoholprocent på 8,5% men den kan även jäsa hela vägen upp till 11,5%. Jäsningstemperaturen ligger på mellan 15 - 24 grader och förjäsningsgraden räknas som låg.

  (4)
  20,00 kr
 • Öljäst SafLager S-23

  Öljäst Saflager S-23 även känd under namnet RH är en lagerjäst från VLB i Berlin. Jästen används frekvent av västeuropeiska bryggerier som producerar lageröl men lite lätt fruktiga toner. Jästemperaturen på den här öljästen är mellan 9 - 15 grader men 12 grader är mest optimalt för att få ut det bästa av produkten. Förjäsningsgraden är medel.

  41,00 kr
 • Öljäst SafAle US-05

  Amerikansk ale jäst. Perfekt för amerikainspirerande APA , IPA och American brown ale. Ger välbalanserade och rensmakande öl med låg diacetylnivå.
  Jästemperatur: 15-24°C

  (6)
  30,00 kr
 • Öljäst Saflager W-34/70

  Denna berömda jäststam från Weihenstephan i Tyskland används i bryggeriindustrin över hela världen. Perfekt för de flesta lager. Jästemperatur: 9-15°C, idealt 12°C
  51,00 kr
 • Öljäst Safbrew WB-06

  Öljäst Safbrew WB-06
  36,00 kr
 • Öljäst SafAle S-04

  Engelsk ale jäst. Perfekt för engelskinspirerande ales så som ESB, milds och brown ales. Utvald för sin snabba utjäsning och sin förmåga att bilda ett kompakt bottensediment. Jästemperatur: 15-24°C
  30,00 kr
 • Öljäst Brewferm Lager

  Öljäst Brewferm Lager
  30,00 kr
 • Öljäst Danstar Windsor

  Öljäst Danstar Windsor är en öljäst som tar ut den riktiga karaktären av en engelsk ale bara för dig. Windsorjästen kommer från riktiga engelska jäststammar och ger dig en härligt god och fruktig smak både i munnen och näsa genom lukten. Smaken är lite fräscht jästig men som tidigare nämnt fruktig och god. Bryggare brukar välja Windsor eftersom det har ett brett register och fungerar på allt från pale ale till porter men smaken blir ändå karaktäristisk som en traditionell ale.

  20,00 kr
 • Öljäst Danstar Munich

  Veteöl är en av de mest populära öltyperna i världen och nu har du chans att framställa stora mängder på ett tillförlitligt och bekvämt sätt med Danstar Munich. Öljästen är ursprungligen jäst i Bayern i södra delen avTyskland som är hem för många av världens största producenter av veteöl. Spridnings och torkningsprocessen för den här öljästen har utformats för att kunna ge högklassig öljäst som du ska kunna brygga veteöl av yppersta klass på. Inga färgmedel eller konserveringsmedel har använts vid processen och icke heller andra onaturliga ämnen.

  20,00 kr
 • Activator 3278 Lambic BLD

  Flytande öljäst av belgisk karaktär. 

  Om du vill styra karaktären och smaken på ditt öl för att uppnå ett bättre slutresultat så bör du använda en flytande öljäst.

  Detta beror på att flytande öljäst innehåller noga utvalda jäststammar.

  Denna öljäst är en blandning av olika belgiska stammar tillsammans med mjölksyrabakterier som den den karakteristiska "lambiska" smaken.

   

  Alkoholtolerans: 11 %

   

  Optimal jästemperatur: 17-24° C

  93,00 kr
 • Öljäst Danstar Nottingham

  En öljäst av mycket hög klass. Nästan jämförbar med flytande öljäst, men till betydligt lägre pris.
  (5)
  30,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 32

 1. 1
 2. 2
 3. 3