Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Barspeglar

Vad är egentligen en alldeles egen bar hemma utan klassiska barspeglar? Den blir förmodligen ganska tråkig och man får inte riktigt till den där känslan av att man faktiskt befinner sig i en bar. Så om du väl har bestämt dig för att faktiskt fixa till en liten bar hemma hos dig kan du lika gärna slå på stort och hänga upp barspeglar på väggarna också. Du lär imponera på dina vänner nästa gång det vankas ölkväll hemma hos dig! Ett tips är att du köper hem lite olika varianter och gör ett snyggt kollage med barspeglarna på väggen till exempel.
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 27

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Barspegel Tullamore Dew 22x32

  Spegel Tullamore Dew har storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegelns övre del står det Tullamore Dew. Under texten finns Tullamore Dews logo i form av två hundar.Tullamore Dew är en irländsk whiskey som började framställas i staden Tullamore redan år 1829. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en ölälskande vän i din närhet.

  167,00 kr
 • Barspegel Coca Cola Cold 22x32

  Barspegel Coca Cola Cold är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. På spegeln ser man en glasflaska med cola stå mitt ute i snön med lite snötäckta berg i bakgrunden. Ovanför flaskan med cola står det Cold med stora blå isiga bokstäver. Coca Cola grundades år 1886 i USA och är ett av världens största varumärken. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en colaälskande vän i din närhet.

  167,00 kr
 • Barspegel Jack Daniels 22x32

  Snygg barspegel med brun träram.
  Snyggt motiv för en proffsigare hemmabar!
  167,00 kr
 • Barspegel Pepsi Cola 22x32

  Spegel Pepsi Cola är en fin spegel i storleken 22x33 cm och har en brun fin träram runt sig. På spegeln står det Drink Pepsi Cola Delicious - Healthful och det står skrivet i en lite äldre stil som är synonymt för hela spegeln. Pepsi Cola grundades i USA i början på 1890-talet och var från början tänkt att användas mot magsont. Spegeln passar perfekt i baren där hemma om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Den monteras på nolltid och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som gåva till exempelvis en pepsiälskande vän i din närhet.

  167,00 kr
 • Barspegel Tetley Ales 22x32

  Spegel Tetley Ales är en snygg spegel i storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig .Den monteras på nolltid och den går lika snabbt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. På spegeln ser man en vuxen man med svart huvudbonad, röd jacka och monokel stå och hålla ett glas öl i sin högra hand. Ovanför mannens huvud står det Tetleys och i nederkant av spegeln står det Ales. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest.  Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en ölälskande vän i din närhet. Tetleys är ett bryggeri som grundades år 1822 i den engelska staden Leeds.

  167,00 kr
 • Barspegel Martini 22x32

  Spegel Martini har storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. Mitt på spegeln finns den nu mer världsberömda Martinilogon som mer eller mindre är omöjlig att beskriva då den innehåller så oerhört mycket detaljer i flera olika färger. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är festdags. Den monteras väldigt enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som gåva till exempelvis en vermouthälskande vän i din närhet. Martini är en vermouth som är ett kryddat starkvin. 

  167,00 kr
 • Barspegel Smirnoff 22x32

  Barspegel Smirnoff har storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. Mitt på spegeln finns den nu mer världsberömda Smirnofflogon i form av en sköld, mantel och kungakrona. I skölden står det bland annat Vodka och Pierre Smirnoff. Ovanför logon står det Smirnoff i stor vit text på en bakgrund som är röd. Den monteras väldigt lätt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Smirnoff är en rysk vodka som grundades redan omkring år 1860 i huvudstaden Moskva. Spegeln passar utmärkt i baren där hemma om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en vodkaälskande vän i din närhet.

  167,00 kr
 • Barspegel Black and White 22x32

  Barspegel Black and White har storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. Mitt på spegeln finns det två hundar, en vit och en svart. Ovanför hundarna står det Black & White i stora bokstäver och strax under står det Buchanan`s Choice Old Scotch Whisky. Under de bägge hundarna står det Distillers Glasgow & London. Black & White är en whisky som från början har sitt ursprung i London. Spegeln passar galant i baren där hemma om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är tid för fest. Den monteras väldigt enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet.

  167,00 kr
 • Barspegel Paddy 22x32

  Spegel Paddy har storleken 22x33 cm och har en brun fin träram runt sig. På spegeln står det Paddy och Whiskey Of Ireland. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även förträffligt när det är dags för fest. Den monteras väldigt enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskeyälskande vän i din närhet. Paddy är en whiskey som produceras i den irländska staden Cork. 

  167,00 kr
 • Barspegel JD Bottle 22x32

  Spegel JD Bottle har storleken 22x33 cm och har en snygg brun träram runt sig. På spegeln syns en flaska Jack Daniels och bredvid står ett glas som är fyllt med whisky och is. På toppen av spegeln står det Jack Daniels i röda bokstäver och precis under står det Tennessee Whisky i svarta bokstäver. Jack Daniels är en av världens mest berömda whiskysorter och den tillverkas i Lynchburg i delstaten Tennessee i Usa. Spegeln passar utmärkt i baren där hemma om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även förträffligt när det är dags för fest. Den monteras väldigt enkeltoch den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som present till exempelvis en whiskyälskande vän i din närhet.

  167,00 kr
 • Barspegel JD Mellowed 22x32

  Spegel JD Mellowed har storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. Mitt på spegeln finns en stor tunna där det står Charcoal och Mellowed. Ovanför tunnan står det Jack Daniels Old Time Destillery och under tunnan står det Old Time Tennessee Whiskey. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även perfekt när det är dags för fest. Den monteras väldigt enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Spegeln fungerar även bra som gåva till exempelvis en whiskyälskande vän i din närhet. Jack Daniels är en av de mest kända whiskysorterna i världen och den tillverkas i Lynchburg i delstaten Tennessee i Usa.

  167,00 kr
 • Spegel Murphys 22x32

  Spegel Murphys har storleken 22x33 cm och har en fin brun träram runt sig. Den monteras oerhört enkelt och den är lika lätt att plocka ner när du känner att den inte passar in för stunden. Mitt på spegeln finns Murphys logga med texten Murphy`s Irish Stout. Ovanför logon står det Extra quality och under logon står det Lady´s well brewery. Murphy´s bryggeri hör hemma i Cork på Irland där det har anor ända tillbaka till 1856. Spegeln passar utmärkt i hemmabaren om du vill ha det där lilla extra men likväl passar den även utmärkt när det är dags för fest. Spegeln fungerar även bra som gåva till exempelvis en ölälskande vän i din närhet.

  (1)
  167,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 27

 1. 1
 2. 2
 3. 3